Шокиращо разкритие за отношенията на Мая Илиева и Глория излезе наяве

Столично издание направи шокиращо разкритие за отношенията на Мая Илиева с Глория. Въпреки, че изминаха цели десет години от смъртта на Жоро Илиев, битието му все още продължава да вълнува обществото.

Името на висаджията продължава да е актуално и медиите постоянно го забъркват в сензации. Поредната сензация е повече от шокираща.

Легенди се носят за връзката на Главния с Глория. Публична тайна е, че той не се е отнасял никак добре с нея. А как Мая Илиева е приемала връзката на съпруга си с фолкаджийката.

Според известно столично издание, именно смуглата красавица препоръчала пайнерката на съпруга си. Нещо повече, двете дами били много добри приятелки. Често можели да бъдат засечени заедно на пазар из столичните бутици.

Неведнъж двете дами са осъмвали в едно легло заедно с Главния, пише ПИК. Това се случвало много често.

Очевидно Мая Илиева не е имала нищо против връзката на съпруга си с изпълнителката. Глория не е била никак щастлива от връзката си с висаджията и неведнъж е искала да сложи край на връзката си с него, но не го направила, тъй като се страхувала от него.

Според мълвата не само Жоро Илиев е кръшкал на Мая. Смуглата красавица също му е изневерявала с по-млади от нея мъже.

Говори се дори, че връзката й с Ники Шванца датира още от времето, когато Главния все още беше жив, пише ПИК.

[caption id="attachment_449553" align="alignright" width="300"] Мая Илиева Мая Илиева и Глория често осъмвали заедно в леглото на Жоро Илиев[/caption]

В последните няколко месеца се носи упорит слух, че именно Мая Илиева е измъкнала Шванца от България и в момента той живее в една от вилите й в Доминикана.

Много скоро вдовицата ще замине за екзотичната държава при своя любим. Слуховете гласят, че двамата ще сключат брак там.

А дали това ще се случи, само времето ще покаже.