Любо Нейков проговори за Слави Трифонов

Гласувайте за статията

За пръв път Любо Нейков проговори за отношенията си със Слави Трифонов

Досега нито един от бившите колеги и приятели – Любо Нейков и Слави Трифонов не беше коментирал отношенията си с другия и причината за раздялата им. Откакто комикът напусна Дългия, двамата са в постоянна люта война.

Въпреки, че Слави Трифонов е по-настъпателен, пълничкият артист не му остава длъжен. След толкова време той реши да разкрие истината за раздялата си с шоумена.

Пред възпитаници на Алма матер комикът разкри по време на лекция каква е причината за раздялата му с прочутия шоумен. Обичаният комик заяви, че дошъл момент, в който преценил, че не може да продължава да работи с хора, с които разсъждават по различен начин.

Деликатно той намекнал, че става въпрос за Дългия и това не е единствената причината за напускането му. Той сподели със студентите, че деспотичният характер на Слави Трифонов също е бил сред водещите фактори в решението му да напусне шоуто.

Любо Нейков

Любо Нейков проговори за Слави Трифонов

Любо Нейков заяви, че в живота на всеки човек настъпва момент, когато трябва да направи своя избор. Той допълни, че е много щастлив от решението, което е взел преди време и не съжалява за него.

Комикът допълни, че в момента е заобиколен само от хора, с които му е приятно да общува и работи и няма нищо по-хубаво от това.

Артистът мъдро допълни, че в даден момент все може да избере хората, с които работи и неговият избораз го прави щастлив.

Любо Нейков заяви, че е човек, който обича да се раздава, но същевременно иска да получава и нещо насреща.

Речта му беше посрещната от бурни аплодисменти от ентусиазираните студенти. . На финал той заяви, че ще продължи да радва фенове и е подготвил нови изненади за тях, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар