Бивша звезда на Пайнер разкри как певиците се продават буквално като живо месоЕдна от най-ярките звезди на Пайнер е принудена да продава тото фишове, за да се издържа

Звезда на Пайнер разкри ужасяващи истини за компанията и начина, по който се работи там. Истини, за които всъщност се говори от доста време, но които никой не потвърждава. А именно - че във фирмата пробиват не онези, които имат глас и талант, а които имат достатъчно богат спонсор зад гърба си, за да плаща за клиповете и излъчванията на песните им. [caption id="attachment_449517" align="alignright" width="300"]Надя беше сред надеждите на Пайнер Надя беше сред надеждите на Пайнер[/caption] Надя, една от звездите на ретро поп фолка у нас, разкрива как е била ситуацията, когато е започвала тя кариерата си и как се е променила в последствие. Жената е категорична, че когато тя подписала договора си с Митко Пайнера, всичко било както трябва. Пайнер се задължават да се грижат за промотирането на певците, плащат цените за клиповете, а също и се грижат за излъчването на парчетата по ТВ каналите им. От изпълнителите се иска единствено да отчитат процент. Както и трябва да бъде. В един момент обаче всичко това се променило, след като се появили всякакви измислени певачки, готови на всичко, само и само да пробият. Нищо, че нямат и грам талант, разказва обидената Надя. За сметка на това обаче гаджетата им разполагали с достатъчно пари, за да финансират прищевките им и в крайна сметка Митко Пайнера решил да се възползва. За една от най-известните в момента певици, чието име Надя не пожела да разкрие, например, били броени 16 бона, и то само за един клип, научиха от hotarena.net. В един момент изискването да си плащат било наложено на всички певици и младата надежда се видяла принудена да напусне, обидена от комерсиалността в бранша. В момента забравената пайнерка работи в тото пункт и се радва на щастливо семейство с мъжа на живота си и детето им. По повод на материала получихме и опровержително писмо. Ще се радваме да споделим и други мнения по темата:

Искам да кажа че това е пълна измислица!!!

Аз съм личен приятел със бившата фолк певица Надя, която дойде един път в моето заведение, което е новооткрито, няма да правя излишна реклама, няма смисъл, тя идва, защото е човек и голям професионалист! Надя в момента е заета със семейството си, и със сина си, няма професионални ангажименти като певица... отдавна е приключила с пеенето професионално!!!Няма смисъл да се приписват неказани думи на човек който не е давал интервю във моето заведение!!!Приятелството е нещо, което заслужава много повече от клюки и измислици, и аз съм човекът, който опровергава слуховете и държи на своите приятели... нека оставим хората като Надя да живеят живота си, да се грижат за семейството си и да бъдат хората, които винаги са били!!!

Даниел Галев