Гала се обезобрази (фото)

Гласувайте за статията

Гала прекали с лифтингите, за да изглежда млада заради Стефан

Водещата на предаването „На кафе” по Нова тв Гала се обезобрази.

Според близки приятелки на Гала, тя изглежда по този начин заради лифтинг, на който се е подложила, за да изглежда по-млада предвид, че гаджето й Стефан е доста по-млад от нея.

Гала шокира с белезите си свои почитатели в столичен нощен клуб, който посетила преди броени дни.
Блондинката купонясвала заедно с най-добрата си приятелка Кремена Халваджиян, която е и стилистка на предаването и с още няколко дами.
Женската компания се била разхвърлила насред нощния клуб и поради тази причина мнозина от почитателите на Гала успели да я зърнат отблизо.

Гала прекали с лифтингите, за да изглежда млада заради Стефан

Гала прекали с лифтингите, за да изглежда млада заради Стефан

Те обаче останали неприятно изненадани, тъй като гледката отблизо не била никак впечатляваща. Очевидци твърдят, че без грим и фотошоп, Гала прилича на лелка, която очевидно е прекалила с пластичните операции.
Макар кожата на лицето й да е доста опъната, то това си има своята цена и в случая са множеството белези около очите и на челото.

Запознати твърдят, че Гала е прекалила с лифтингите и инжектирането на ботокс и допълват, че не стига че от известно време прилича на киборг и не може да се усмихва, ами сега допълва картинката и с белези, които я загрозяват.
Гала обаче отдавна се била примирила с белезите и се харесва такава, стига само да премахне издайническите бръчки, от които личи, че е по-голяма от любимия й Стефан, пише pik.bg.

Преди няколко дни пък ко-водещата на предаването „На кафе” Джуджи стресна зрителите като се появи с много странни очила, които никак не й отиваха.
Макар винаги да е успявала да изпъкне с екстравагантния си вид, този път Джуджи бе надскочила себе си и остави безмълвна дори и Гала с появата си.
Зрителите обаче не си спестиха критиката и посочиха, че за пръв път виждат бидон за кисело зеле с очила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар