Последни новини по случая на Валя от Бургас

Последни новини по случая на Валя от Бургас
3.67 (73.33%) 3 votes

Какво ново по случая с мистериозната смърт на Валя от Бургас?

Причината за смъртта на красавицата Валя от Бургас все още е неизяснена, въпреки че измина една година. На 19-ти май миналата година трупът на красивата медицинска сестра изплува край морския бряг в родния й град.

Макар че прокуратурата приключи разследването преди няколко месеца, случая все още се разследване. Разследването се води от нов екип на полицията в Бургас. Това означава, че въпреки категоричното становище на прокуратурата, че не става въпрос за убийство, полицията се съмнява в точно обратното.

До седмица, най-късно две, ще стане ясно каква е причината за мистериозната смърт на красавицата.

Досега се появиха най-различно версии за случилото се с младата жена. Според някои от тях е имала психически проблеми и затова е посегнала на живота си. Родителите й отрекоха това. Бащата й спомина месеци след случилото се, тъй като не успя да преживее смъртта й.

Майката и братът на хубавата Валентина отричат твърденията, че тя е била с лабилна психика. Те не вярват, че Валя е имала някакъв сериозен проблем, която я е накарал да вземе фаталното решение.

Валя от Бургас

До две седмици ще стане ясни дали Валя от Бургас е била убита

Според друга версия, красавицата е посегнала на живота си, тъй като е имала необслужени кредити и лихварите я притискали.

Появиха се дори предположения, че приятелят й Валентин Георгиев е замесен в убийството й и тъй като е служител на МВР е направил всичко възможно следите към него да бъдат заличени.

Съмнения, че Валя е била убита, буди и фактът, че във фаталната вечер те не е изглеждала угрижена. Младата жена дори се приготвяла за следващия ден за работа – направила си прическа и маникюр.

Малко преди да си поръча такси, тя пожелала лека нощ на баща си. Малко преди полунощ красавицата напуснала дома си.

Какъв ще бъде окончателното становище на полицията, предстои до две седмици да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Последни новини по случая на Валя от Бургас”

 1. Jimmy Bones

  юни 23. 2015

  Нека почива в мира Валя 🙁 !

 2. Georgi Bakalov

  юни 23. 2015

  Това, което научаваме сега, е интерпретация на това, което Димо Маджаров каза на 27.04.2015 ( 16:53 ) – най-значителното:
  "като фактология – има едно прекъсване, в което не знаем какво се е случило. Времето, в което тя е слязла от таксито, а после е намерена мъртва на брега" !
  Трябва да направя една важна КОРЕКЦИЯ:
  На 19 май никой нищо не е откривал – силно разложен труп беше открит след обед на 18 май високо върху тетраподите на вълнолома и далече от водата.
  До този ден ( от 16.04.2014 до 18.05.2015 ) според Димо Маджаров има едно прекъсване, " не знаем какво се е случило"!
  СПОРЕД МЕН:
  от следобеда на 18 май до този момент се случват единствено манипулилирано "разследване", внушаване на неистини и търсене единствено на уж "доказателства" за самоубийство.
  ХОРА, виждам, че се стараете в полза на истината, но ПИТАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ Димо Маджаров (той знае със сигурност!):
  1.) При положение, че единственият човек, който последен е видял Валя, е таксиметровият шофьор,
  КОЙ нареди вечерта на 18 май на ченгето Валентин да извърши разпознаване на част от дрехите на намерения силно разложен труп?
  Налице ли е доказателство, че точно тази част от дрехите е носила Валя през нощта на "изчезването" при положение, че Валентин не е имал контакт с Валя 48 часа преди изчезването и не би могъл да знае, как е била облечена Валя?
  Има ли доказателство за това, че на следващия ден на Пенка и Иван Иванови са били показани за разпознаване точно тази част от дрехите, свалени от полуразложения труп?
  2.) Кой принуди Димо Маджаров да внуши на обществото, че експертизата от Варна ще докаже, че причина за смъртта на намерения труп е "удавяне", когато беше ясно, че ТАЗИ ЕКСПЕРТИЗА НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ НИЩО?

Добавете коментар