Нещастните дни останаха в миналото на Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов не може да опише щастието си със думи. Комикът сподели пред Диана Любенова в ефира на бТВ за щастието, което ги е сполетяло.

След поредицата от нещастни любови, слънцето най-после изгря и на неговата улица. Изпълнителят е лудо влюбен в новата си изгора. Той сподели, че и този път любовта го е връхлетяла неочаквано и щастието е неописуемо.

Обичаният изпълнител заяви, че не може да опише с думи емоцията, която преживява в момента. Руслан Мъйнов заяви, че това, което този път се случва с него е по-истинско отвсякога.

Той отказа да разкри подробности около самоличността на новата му половинка - нито коя е, нито с какво се занимава, пише ПИК.

Преди няколко месеца връзката му с известна столична адвокатка приключи. Дамата сложи край на отношения си с комика след като се разчу за връзката им, тъй като не искала да свързват името й с това на изпълнителя.

[caption id="attachment_449471" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов отново е влюбен[/caption]

Бившата изгора на Руслан Мъйнов се страхувала, че реномето й може да пострада, ако се разчуе за връзката й с бесарабина.

Въпреки, че той беше лудо влюбен в нея, тя го заряза без да й мигне окото. Изпълнителят прие много тежко и тази раздяла, която се оказа поредното изпитание, поднесено му от съдбата.

Публична тайна е, че комикът не може да се похвали със завиден успех в любовта и напук на успехите му в професионален план, в личния живот никак не му върви.

С надеждата, че скоро ще срещне подходящата жена и ще създаде семейство с нея, комикът си купи къща в столичния квартал "Орландовци". Преди няколко месеца той дори започна ремонт. Той хвърли 30 000 лева, за да промени изцяло дома си и да по направи по-приветлив.

А дали скоро новата къща на Руслан Мъйнов ще има стопанка, само времето ще покаже.