Слави Трифонов е притеснен за Годжи

Слави Трифонов е притеснен за своя дългогодишен приятел Годжи. Шоуменът е силно обезпокоен за здравословното състояние на подчинения си. В последните няколко месеца басистът напълня значително и това е очевидни. Той пусна корем.

За никого не е тайна, че Слави Трифонов е маниак на тема здравословно хранене и здравословен начин на живот. Дългия поддържа форма чрез всекидневни тренировки във фитнеса. Той не само, че не пропуска и ден без да тренира, но и се съобразява с какво се храни.

Ето защо шоуменът много се дразнел, виждайки че хората от екипа му се хранят с каквото им падне и нехаят за менюто си.

Първоначално той се дразнел на Годжи и му правел забележки. Дори му поставил ултиматум, но след като видял, че нищо не помага, решил да му помогне и да не го критикува.

Всеки ден шоуменът поръчва диетична храна за подчинения си, която му се доставя директно в студиото. По този начин той е сигурен, че баситът хапва здравословно и се надява много скоро да успее да смъкне излишните килограми.

[caption id="attachment_449468" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е притеснен за Годжи[/caption]

Самият Слави Трифонов не крие, че от години е редовен клиент на един от най-известните ресторанти за здравословни ястия у нас и всеки ден си поръчва храна от там, пише ПИК.

Дългия бил обезпокоен не толкова от това, че Годжи не изглежда добре с корем, колкото от факта, че наднорменото тегло е довело до влошаване на здравословното му състояние.

Напоследък позакръгленият басист се оплаква все по-често от проблеми с кръвното налягане. Дългия е убеден, че ако Годжи не вземе незабавно мерки ще си има още по-големи проблеми.  Затова е решил да направи всичко възможно и да му помогне.

Наскоро се появи слух, че двамата са в обтегнати отношения заради предпочитанието на Дългия към Маестрото.

Шоуменът повери шоуто и организацията на концерта изцяло на другия си доверен човек и това никак не се хареса на Годжи.