Куриозен скандал в епицентъра, на който лъснаха Ани Цолова и Даниела Тренчева, назрява в Нова тв

Ани Цолова и колежката й Даниела Тренчева се вдигат на бунт. Повод за недоволството им е лафката, която се помещава в сградата на частната медия.

Двете дами недоволстват, тъй като в магазинчето се предлагат единствени нездравословни храни - сандвичи, пакетирани стоки и предимно захарни изделия. Тв водещите са известни в медията с манията си за здравословно хранене.

Двете следят стриктно количеството калории, които приемат и отделят по няколко часа дневно за тренировки във фитнеса. Двете настояват да се смени асортимента в лафката, тъй като те на практика гладуват, докато са на работа поради невъзможността да си купят нещо здравословно за хапване в почивката, пише ПИК.

Цолова и Тренчева не спират да недоволстват и настояват ако не се смени или разшири предлагания асортимент, телевизията да потърси нов наемател на лафката.

Откакто е в Нова тв, Ани Цолова обръща по-голямо внимание на външния си вид. Тв водещата не само промени грима и прическата си, но и отслабна драстично. Дълго време след раждането на сина си тя не успяваше да смъкне излишните килограми.

[caption id="attachment_449408" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова недоволна от храната в лафката на Нова тв[/caption]

Но ето, че най-после намери начин да се пребори с този проблем и отново е в топ форма. Заслуга за това има не само строгият й хранителен режим, но и редовните тренировки в залата. Всеки ден след работа Ани Цолова отделя по няколко часа за себе си тренира усърдно.

Колежката й Лора Крумова също се втали. След отпуска по майчинство тя се появи в ефир видимо вталена и освежена.

За съжаление не със същото може да се похвали колежката й Галя Щърбева, която очевидно ще надмине Лора Крумова по тегло. Тв водещата дори не крие закръгленото си тяло и се появява в ефир с рокли, разкриващи напълнелите й рамене и крака.