Глория проговори за отношенията си с Илия Загоров

Глория най-после проговори за отношенията си с Илия Загоров. Фолкаджийката, която избягва да говори за личния си живот, този път направи изключение.

Тя разкри пред Сашо Диков, че в момента има връзка с мъж, който е по-млад от нея. Пайнерката сподели, че новият й любим през последните няколко години живял в чужбина и отказа да даде подробности за самоличността му.

Глория допълни, че той успял да я плени с чара и чувството си за хумор и се различава от повечето мъже тук, тъй като не страда от комплекси.

Тя проговори и за отношенията с бащата на дъщеря си. Пайнерката каза, че в момента отношенията между тях са много обтегнати.

Както вече стана ясно, Илия Загоров не присъства на бала на единствената си дъщеря. Глория заяви, че бившият й има намерение да направи втори бал на Симона и тя няма нищо против това.

[caption id="attachment_449359" align="alignright" width="300"]Глория Глория е скарана с Илия Загоров[/caption]

По време на бала на дъщеря си, композиторът беше в Швеция от няколко години той живее там. Появи се дори слух,  че Глория му е забранила да идва на бала на щерка им, заради настоящата му приятелка. Изпълнителката не понася мисълта, че настоящата на Илия Загоров е неотлъчно до него и го следва навсякъде като сянка.

Симона Загорова също проговори за личния си живот. Младата изпълнителка заяви, че от две години има връзка с едно момче, но все още не живеят под един покрив, тъй като тя не желае да се обвързва сериозно и за в момента за нея най-важна е кариерата.

Тя сподели, че възнамерява да запише джаз пеене в Нов български университет и след това да продължи образованието си в чужбина. Тя не скри,че мечтае за световната сцена.

Глория заяви, че подкрепя щерка си и би я последвала в чужбина, но въпреки това няма никога да изостави феновете си у нас.