Юлияна Дончева проговори за решението си да стане майка

Юлияна Дончева, която беше гост в студиото на Лора Крумова и Галя Щърбева, проговори за най-важното решение в живота си да стане майка на 49 години.

Бившата депутатка има едно дете от първия си брак. Отдавна тя и вторият й съпруг Станислав мечтаеха за дете. Миналата година мечтата им най-после се сбъдна. Тв водещата с очарователната  усмивка дари живот на втория си син Станислав - младши.

В студиото на "Комбина" тя заяви, че я побиват тръпки от мисълта за това, което е направила, а именно - да роди на 49 години. Юлияна Дончева заяви, че изумява сама на смелостта и сега едва ли би взела подобно решение.

Тя сподели, че се плаши от себе си при мисълта, че е решила да стане отново майка на 49 години.

Бившата депутатка не скри, че малкият я изтощава, но въпреки това е много щастлива. Тя сподели, че вече е по-слаба от преди да забременее и е успяла да смъкне много бързо натрупаните килограми.

[caption id="attachment_449279" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева Юлияна Дончева проговори за решението си да стане майка на 49 години[/caption]

"Отслабнах покрай грижите за малкия", разказва красавицата.

Тя приготви талиатели с морски дарове и заяви, че това е едно от любимите й ястия. Красавицата не скри, че морските дарове присъстват всекидневно в менюто и обича са хапва от тях по няколко пъти на ден. Единствено избягва да консумира въглехидрати вечер.

Тя разказа, че до началото на деветия месец продължила да работи. Предаването с политическа тематика е мечтаната работа за нея. Това е причината тя да върши работата си с удоволствие и да остане в ефир буквално дни преди да роди.

Юлияна Дончева призна откровено, че политиката не е за нея. Тя е убедена, че хора с нейните възгледи нямат място в политиката и е по-добре да стоят далеч от нея, пише ПИК.