Мая Илиева избухна по повод твърденията, че Жоро Илиев й е поставил ултиматум

Мая Илиева избухна заради появила се преди дни информация в медиите, че покойния й съпруг й поставил ултиматум в завещанието си. Тя опроверга тези твърдения и заяви, че нищо от написаното не е я вярно.

Приятели на вдовицата също коментира пред Хот арена тези твърдения, заявявайки че това е поредната жълта сензация.

"Няма информация духът на Жоро Илиев да се в появил пред някои от адвокатите му, за да им нареди да изготвят ново завещание със специалната клауза", заявиха приближени до вдовицата.

Според появилата се наскоро информация, Жоро Илиев поставил условие, че съпругата му ще го наследи само при условие, че десет години след смъртта му не сключва брак с друг мъж, писа "България днес".

Мая разбрала за ултиматума на съпруга си едва три години след смъртта му. Предупредили я адвокатите на висаджията, след като разбрали за намерението й да сключи брак с Ники Шванца.

До брак с него така и не се стигна и причината за това не беше само ултиматума на Жоро Илиев, а различията между вдовицата и по-младия й любовник. За това помогна и досието на лошото момче.

Шванца беше разследван за мокри поръчки. След като стана ясно, че той е бил замесен в подобни деяния, той сякаш потъна в дън земя. Говори се, че именно Мая Илиева му е помогнала да се спаси.

Милионерката задействала връзките си, за да измъкне любимия си. Говори се, че тя дори му е преотстъпила една от вилите си в Доминикана.

[caption id="attachment_449414" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева опроверга твърденията за ултиматума на Жоро Илиев[/caption]

Наскоро се заговори, че двамата отново са се събрали, след като се разделиха преди няколко месеца. Тогава Ники дори се върна при майката на детето си, но това не продължи дълго.

Случайно или не, десет години след смъртта на Жоро Илиев, след като изтече неговия ултиматум, Мая Илиева заяви, че ще замине на дълга почивка на някое екзотично местенце.

Дали това място няма да е Домикана? А дали ще бъде сама? Там ли е Ники Шванца и ще има ли скоро сватба между тях? Това само времето ще покаже.