Фики разделил Деси и Зарко

Фики разделил Деси и Зарко
1 (20%) 1 vote

Фики и Деси Слава преживели мимолетна афера

Фики Стораро е причината Деси Слава и Зарко да се разделят

Фики Стораро е причината Деси Слава и Зарко да се разделят

Фики Стораро е причината Деси Слава и Зарко да се разделят. Още през месец февруари гръмна новината, че Деси не дели легло със Зарко. Блондинката, отегчена от дългогодишната си връзка изневери на ММА боецът с чалга идолът Фики Стораро.

„Фики, както го е подкарал няма да остане колежка, с която да не е бил“ подхилкват се феновете на мургавия поп фолк идол. То не бяха Преслава,

Галена, дори кака му Софка се озова в дългия списък с завоеванията на чалга сензацията Фикрет. Сега пък и Деси Слава разби 4-годишната си любов заради него. Не случайно палавият мургав чалгаджия опита юмруците на разярени ревнивци, като дори стана редовен клиент на Пирогов.

Краткотрайната забежка на Деси доналя масло в разклатените й отношения със Светлозар и въпреки, че отначало твърди, че между тях гори любов, най-накрая призна за раздялата си.

Пред приятели Деси Слава сподели, че двамата със Зарко взели решение да се разделят, тъй като не виждат перспектива за по нататък в отношенията си. Неговите родители не харесват Деси, защото е с 14 години по-голяма и не желаят за снаха такава разпусната и стара съпруга за синчето си.

Савов пък искал да има наследник, а Деси Слава мисли само за кариерата си и нехае по въпроса.

Феновете на ММА боецът подозират, че на Светлозар Савов ще му е доста трудничко без Деси, тъй като фолк фурията се грижи за него, докато той не е хващал работа от както са заедно. Неслучайно Зарко бе спряган за един от мъжете хрантутници, издържани от известните си жени.

В момента фолк изпълнителката призна, че не търси нова любов, тъй като иска да си почине след дългата връзка. Деси се надява със Зарко да запазят приятелски отношения, но в момента е много трудно да подържат контакти, сподели изпълнителката в предаването „Преди обед”, когато в ефир заяви, че вече е сама.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар