Заснеха с дрон легендарното имение на Братя Галеви

Имението на Братя Галеви, за което се носят легенди, беше заснето с дрон. Ексклузивните фотоси бяха публикувани от "Галерия". Големината и есктериора на сградите разкрива лукса, в които се ширят мафиотите.

Палатът, който се простира на площ от пет декара в Ресилово се състои от няколко едрогабаритни постройки в бял цвят.

От фотосите става ясно, че не само сградите са поддържани, ни и тревните площи и басейните в двора. Интересно кой плаща поддръжката при положение, че имението е обект на запор и мафиотите са в неизвестност вече трета година.

Двамата изчезнаха безследно точно преди три години, когато съдът се произнесе с обвинение срещу тях за ръководене на престъпна група и пране на пари.

[caption id="attachment_449095" align="alignright" width="300"]Братя Галеви Палатът на Братя Галеви[/caption]

Магистратите решиха да наложат запор върху имуществено състояние на мафиотите, възлизащо над  4 250 000 лева. Част от него е въпросното имение в Ресилово, девет свръхлуксозни возила, банкови сметки и дялови участия във фирми, пише Хот арена.

Според слуховете, в момента мафиотите се намират в Дубай. Те са недосегаеми в емирството благодарение на авера им Таки, който се е погрижил за безпроблемното им пребиваване там.

Ангел Христов и Пламен Галев са съседи на люлинския бос в един от най-луксозните квартали в емирството. Двамата живеят в луксозно имение, където се сигурността и спокойствието им се грижи цяла рота от гардове.

[caption id="attachment_449096" align="alignright" width="300"]Братя Галеви Имението на Братя Галеви се простира върху площ от пет декара[/caption]

За по-голяма сигурност тъмната част от денонощието те прекарват в подземен луксозно оборудван бункер. Подземната спалня на мафиотите е оборудвана с най-модерната вентилация. Към нея има и луксозна баня, както и кухненски бос.

За да не скучаят мафиотите, докато са в подземието то е оборудвано със сателитна телевизия и специална интернет връзка, непозволяваща да се установи точното им местоположение.

За дупнишките мафиоти се грижат и две домашни помощници, които са от техния роден град.