Слави Трифонов събира 3 бивши изгори на едно място

Слави Трифонов събира 3 бивши изгори на едно място
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов продължава да си играе с огъня

Слави Трифонов не престава да си играе с огъня и събра три бивши изгори на едно място.

Наближавайки 50-те години, той не спирал да повтаря, че вече се намира в апогея на своя живот и единственото, което му предстои е залезът. Този факт сериозно го карал да се замисли за грешките, които е допуснал през годините и се опитвал да ги поправи.
Поради този факт напоследък той се променил до неузнаваемост – станал много по-сговорчив и щедър в сравнение с преди.
Освен, че спрял да крещи по колегите си, станал и изненадващо сантиментален, пише „Ретро”.

Слави Трифонов продължава да си играе с огъня

Слави Трифонов продължава да си играе с огъня

Една от бившите му изгори е Нели Петкова. От екипа издават, че връзката им била доста страстна, но пък за сметка на това кратка.
До раздялата им се стигнало заради бързото изчерпване на хармонията в отношенията им, след което певицата напусна „Шоуто на Слави”.
Освен нея, шоуменът прави напъни да си върне и още няколко скъпи за сърцето му дами, които са били част от личната му история – Алекс Раева, Галя от балет „сатен” и Елена Папаризу.

При все категоричния отказ на Алекс Раева за предстоящия концерт на 26 септември, Слави Трифонов е решен да си върне поне останалите три изгори – Нели Петкова, Елена Папаризу и Галя.
Къде покрай концерта, къде по лични причини, той отново ще бъде обграден от тях.
Запознати припомнят, че именно заради залитането на Слави Трифонов по Галя от балет „Сатен” се стигна до раздялата му с психоложката Маги, за която неведнъж посочваше, че е голямата му любов.

С годините шоуменът показа, че балерините са му слабото място, след като посвети близо четири години на Мартина Огнянова от „Магаданс”.
Близки до Слави Трифонов припомнят, че на младини той бил лудо влюбен в актрисата Силвия Лулчева.
Неотдавна шоуменът призна, че е крайно разочарован от жените в живота си и допълни, че единствената жена, която продължава да обича безрезервно е сестра му Петя, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар