Илиана Беновска заби нож в гърба на Сашо Диков

Илиана Беновска заби нож в гърба на Сашо Диков
5 (100%) 1 vote

Илиана Беновска стартира конкурентно предаване на Сашо Диков

Устатата журналистка Илиана Беновска, която успява да предизвика скандал почти навсякъде, където се появи, заби нож в гърба на Сашо Диков.

Илиана Беновска е на път да остави журналиста без работа. Както вече стана ясно, авторитетния политически журналист и създател на Радио К2 Илиана Беновска ще води свое публицистично предаване, което ще се излъчва в ефира на Канал 3.
Очаква се то да бъде сериозна конкуренция на Сашо Диков и дори не е изключено да го остави без работа, твърдят запознати.

Илиана Беновска стартира конкурентно предаване на Сашо Диков

Илиана Беновска стартира конкурентно предаване на Сашо Диков

Из тв средите се шушука, че Илиана Беновска ще помете като ураганен вятър Сашо Диков, който напоследък все по-открито започна да залита към жълтия оттенък в предаванията си и към поп фолка.
Запознати твърдят, че вече е повече от очевидно, че Сашо Диков не е във форма, а това дали въпросите му да бъдат по-остри или смекчени се подбирало в зависимост от събеседника.
Всичко това лъха на тенденциозност, подчертават опитни телевизионери.

Освен всичко друго, запознати издават, че дните на предаването на Сашо Диков са преброени и не е изключено от новия телевизионен сезон да бъде свалено от екран, тъй като е сериозно притиснат от все по-големия рейтинг на Светослав Иванов от конкурентната Би Ти Ви.

Що се отнася до новото предаване на Илиана Беновска се твърди, че то ще анализира горещите и значими теми от седмицата и ще ги коментира заедно с най-отговорните хора в държавата.
Новото публицистично предаване ще се излъчва в неделя от 17 ч. и ще носи името „Беновска пита”, пише pik.bg.

Илиана Беновска вече е дала сериозна заявка да помете Сашо Диков от телевизионния ефир и вероятно ще успее да го направи, предвид, че напоследък предаването му не успява да привлече интереса на зрителите.
Преди време журналистката заяви, че първото нещо, което трябва да се направи в държавата е да бъде разбита мафията в съдебната система.
Дали тя също ще се опита да допринесе за тази промяна чрез новото си предаване, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илиана Беновска заби нож в гърба на Сашо Диков”

  1. Angelina Mednikarova

    юни 18. 2015

    Предаването на Сашо Диков е прекрасно и мои познати са на същото мнение. Човешката злоба и завист нямат граници!

Добавете коментар