Неочаквано: Гъмзата с жестока обида към Цветелина Грахич!

Неочаквано: Гъмзата с жестока обида към Цветелина Грахич!
5 (100%) 2 votes

Гъмзата публично обиди Цветелина Грахич!

Гъмзата сподели, че повече харесва като певица Нели Петкова, отколкото Цветелина Грахич. Йордан Йончев, както е истинското име на музиканта певец в момента е колега с нашарената босненка в култовото шоу „Шоуто на Слави”. Музикантът разкри, че никой досега не му е върнал тромпета, който му откраднаха.

Гъмзата

Гъмзата обиди Цветелина на глас и талант

Той вече е изгубил надежда, че някога отново ще види любимия си музикален инструмент. Гъмзата тогава каза, че дава откуп, ако някой му върне уникалния инструмент. Дори бил готов да даде толкова пари, все едно купува инструмента за първи път. Музикантът на „Ку-ку бенд” се раздели по доста неприятен начин с любимия си инструмент.

Нагли бандюги му го задигнали от колата. Той бил паркирал пред някакъв магазин, за да си вземе нещо преди работа. След като се върнал с покупката, от тромпета нямало и помен. Тогава Йордан се ожалва, че дори бил готов отново да си го откупи. Той каза, че това е уникален инструмент, такъв няма в цяла Източна Европа. Музикантът притежавал няколко, но такъв нямало до сега и той му бил изключително скъп инструмент.

Жената на Гъмзата Юлиана, която е плътно до съпруга си не го остава сама да ходи по участия. Балерината от „Магаданс”, която му роди двама сина е привързана към него. Както и той също и семейството си. Гъмзата също твърди, че би последвал навсякъде семейството си, ако най-близките му хора решат да заминат за чужбина. Но на този етап и през ум не му е минавало идеята да го стори, като остави всичко тук така, както е и да запраши извън граница.

Тромпетистът от „Шоуто на Слави” е известен и с това, че вече години наред показва на жена си колко много я обича. Той решил да не спира с децата. Гъмзата обещал на своята половинка, че ще дари синковците с една сестричка, но ще го стори след като втория му син Васко поотрасне малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар