Бомба: Ето какво правела Мария на мъжете, че откачали по нея!

Бомба: Ето какво правела Мария на мъжете, че откачали по нея!
4.5 (90%) 2 votes

Мария стана голямата работа, откакто се ожени за Гущеров!

Мария се крие, че е от Стара Загора. По-скоро се срамува от родния си град. Тиражираната певица на „Пайнер” не иска и да чуе за родното си гнездо. Щом някой й напомни, че е заралийка, миньончето подскачало два метра като ужилено и троснато отвръщало, че вече е столичанка.

Мария

Мария въртяла на мъжете своята тайна супа и ги побърквала

Прясната госпожа Гущерова толкова на сериозно се вземала, че непрекъснато тръбяла, че щом толкова години вече живее в столицата, значи е столичанка. Тя до такава степен е скъсала „пъпната си връв” с родния си град, че дори е продала всички наследствени имоти, които има там. Щом имала участие в Стара Загора тя отсядала в хотел, както го правят хора, които нямат нищо общо с града, в който по една или друга случайност попадат.

Певицата имала още една тайна, според която печелела мъжете и те припадали по нея. Това била знаменитата й лучена супа, с която според нея тя „избивала рибата”. С тази вкусотия тя свалила, според думите й и първото си гадже, син на старозагорски бизнесмен.

Тя направила на Галин, така се казвал заможния момък от супата чудо, което си било баш неин „специлитет” и той буквално си облизал пръстите. Чрез нея богаташа станал завинаги неин, не спира да реди сценки от миналото си Мария. Така „оплела в мрежите си” и милионерския наследник Християн Гущеров, твърди фолкаджийката.

Извънгабаритният й любовник, който наскоро стана и неин законен съпруг също не успял да устои на превъзнасяната от нея лучена супа. За първи път, след като гласовитото миньонче му спретнало от вълшебната чорба, той останал повече от очарован и след това се превърнал завинаги в неин. Според близки до звездата на „Пайнер“ това било върха на кулинарните й способности. Певицата можела още да забърка едни яйца и дотук се изчерпвали уменията й в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар