Нов ужас в столичния квартал „Орландовци“

Нов ужас в столичния квартал „Орландовци“
5 (100%) 1 vote

Бежанци завземат „Орландовци”

Нов ужас превзе столичния квартал „Орландовци”.

Хората живеещи в „Орландовци” са заплашени от нова бомба със закъснител.
Докато напрежението в квартала около протестите от побоя на младите танцьори постепенно започва да стихва, на дневен ред излиза друга опасност.
Българи и роми, живеещи в „Орландовци” са сериозно притеснени от масовия наплив на бежанци, които се нагнездват до ромските къщи.

Бежанци завземат „Орландовци”

Бежанци завземат „Орландовци”

Възрастен жител на столичния квартал „Орландовци” посочи, че нямат проблеми с ромите, живеят спокойно и дори си помагат. Напрежението, което бе разпалено в предходните дни дошло от „ломските нашественици” от Бенковски, заради които пострадали всички.
Роми и българи обаче посочват, че най-големият проблем в „Орландовци” са бежанците, които напоследък дори си позволяват да заглеждат жените им и да ги закачат.

Преди няколко дни жителите на „Орландовци” дори подгонили няколко бежанци, а в отговор, един от тях извадил огромен нож.
Всички в квартала са категорични, че напрежението ще продължи да се покачва, ако отговорните за това лица не вземат навременни мерки.
Не е изключено положението да стане страшно, предупреждават живеещите в „Орландовци”.
Това мнение се споделя от българи и роми.

Към момента Жандармерията все още пази улиците, които водят към ромските къщи. Повечето от униформените, които бдя за сигурността в квартала, са командировани от провинцията. Районът се обхожда денонощно от няколко патрулки.
Шефът на Столична дирекция на МВР Младен Маринов контролира лично действията на подчинените си.

Едно обаче е сигурно – за да има спокойствие в „Орландовци” и не само, трябва да се погрижат както българите, така и ромите като не позволяват конфликтите да ескалират.
Запознати разкриват, че няколко млади роми измели и измили улиците, на които живеят българи, а след това седнали и пили ракията си заедно, пише pik.bg.
Ето това е примерът за нормално съжителство, без оглед на етническия произход, който трябва да следват всички, за да не си подпалим черджето, както се изрази премиерът Бойко Борисов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар