Деси Банова изнудва половинката си

Деси Банова изнудва половинката си
5 (100%) 1 vote

Деси Банова притиска Ивайло за брак

Напоследък чаровната синоптичка Деси Банова е подложила половинката си на сериозен натиск.

Тя непрекъснато го изнудвала, че е крайно време да сключат брак. Макар Деси Банова и Ивайло да имат 4-годишна дъщеричка, те все още не са минали официално под венчило. Този пропуск оправдават с липсата на свободно време. На Деси Банова обаче й писнало това положение и тя била твърдо решена да закара Ивайло до олтара по един или друг начин.

Деси Банова притиска Ивайло за брак

Деси Банова притиска Ивайло за брак

Деси Банова прави всячески опити да принуди половинката си да се венчаят, но за момента без особен успех. Той не проявявал никакъв интерес към тази идея.
Половинката на чаровната синоптичка не поддавал на нито един от методите й да застане пред олтара и твърдял, че подписът оказва пагубно влияние върху психиката на представителите на силния пол и ги кара да се чувстват като оковани.
Това била и една от причините да не предложи брак на Деси Банова, макар че вече имат дете.

Любимият на красивата блондинка от доста време се прави на приятно разсеян и отказва да й поиска официално ръката.
Приятелка на Деси Банова издават, че тя вече се чувства толкоз отчаяна от многократните му откази, че дори тръгнала да се допитва до врачки, които да я посъветват как да го отведе пред олтара.

Деси Банова от доста време планира сватбата си, но очевидно си прави сметките без кръчмаря. Тя вече е готова с всички подробности около събитието, което обаче май така и няма да се състои или поне не в скоро време.
Запознати издават, че тя вече е подбрала ресторанта, цветята, декорацията и поканите за гости и чака само Ивайло да се съгласи да се бракосъчетаят.

Макар като бивша собстевеничка на сватбена агенция Деси Банова да е наясно, че бракът често пъти разваля любовта и води до раздяла, тя все още е в очакване половинката й да й предложи да се оженят, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар