Това ли е краят между Мария и Християн Гущеров?

Гласувайте за статията

Мария проговори за развода си с Християн Гущеров

Вероятно дните на Мария като госпожа Гущерова са преброени. Фолкаджийката направи намек за предстоящия си развод с милионера. След като заличи от профила си в мрежата всички общи снимки с Гущеров, днес тя публикува нови фотоси.

Пайнерката изненада феновете си с решението си да боядиса косата си в черно. Под фотоса тя написа единствено „Изненада“. Запознати с отношенията между нея и Гущеров твърдят, че това е първата крачка, която тя прави към новия си живот.

Според тях промяната в цвета на косата на Мария и фактът, че е изтрила общите си снимки с Християн, е достатъчно показателен, че пътищата им много скоро ще се разделят. Въпрос на време е официалният им развод да стане факт.

Очевидно романтичната почивка в Италия не успя да разтопи ледовете между тях. Двойката не успя да преодолее и пропастта, която я разделя.

Причината за случващото е това, че пайнерката така и не успя да зачене. Християн отдавна мечтае за наследник, но Мария не успя да го дари с дете.

Тя подцени търпението му и въпреки, че двамата узакониха връзката си, от началото на съвместния им живот като семейство тя почти не се прибира у дома.

Мария

Приказката между Мария и Гущеров вероятно е пред своя край

Причина за това са постоянните й ангажименти. Гущеров се надявал, че ако съпругата му забременее ще преустанови изпълненията си и ще се задържа по-дълго у дома.

Както вече съобщихме, милионерът бил бесен на съпругата си. Той й поставил ултиматум, че ако не преустанови участията си и ако не започне да се задържа по-дълго у дома, много скоро ще се видят в съдебната зала.

Те сключиха брак само преди пет месеца и между вече има непреодолима пропаст. Дали ще успеят да стопят ледовете, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар