Галя Щърбева диша във врата на Лора Крумова

Гласувайте за статията

Двете най-добри приятелки и колежки Галя Щърбева и Лора Крумова се съревновават помежду си

Галя Щърбева и колежката й Лора Крумова се надпреварват помежду си коя ще успее да качи повече килограми. Досега в съревнованието успешно водеше блондинката, но ето че колежката й по нищо не й отстъпва и вероятно много скоро ще я измести от лидерската позиция.

Двете сякаш участват в състезание по надяждане. И докато Лора Крумова поне прави някакво усилие да се втали, то колежката й не си мърда пръста. Галя обича да си похапва не си налага ограничения. Дори и през малкото време, което прекарва в залата, тя винаги има нещо дребно под ръка за хапване.

Лора Крумова поне се опитва да си наложи някакви ограничения и да ги спазва, доколкото е възможно. Колежката й е другата крайност – тя не съобразява какво и в какви количества похапва.

Въпреки, че напоследък Щърбева има претенциите, че е човек, който се опитва да живее природосъобразно, определено не се храни здравословно и това си личи.

Тв водещата е започнала да обръща по-голямо внимание на козметиката, която използва. Тя залага предимно на био марки, тъй като иска да съхрани възможно по-дълго младостта и свежестта на лицето си.

Галя Щърбева

Галя Щърбева догони килограмите на Лора Крумова

Но за сметка на това нехае за храната, която консумира. Тв водещата все още не може да свали килограмите, които натрупа през бременността си, също като своята колежка Лора Крумова.

Брюнетката е наедряла и този факт не остава незабелязан от зрителите, които коментират, че заедно с по-пищните си форми, тя се е сдобила и с по-пищен бюст. Въпреки, че продължава да пълнее тв водещата дори не си прави труда да прикрие несъвършенствата на тялото си и продължава да се явява в ефир с къси роклички.

Най-фрапиращото в случая е, че нито тя, нито Лора Крумова се приемат за пълни. Двете постоянно давали съвети на колежките си как да отслабнат, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар