Николета Лозанова заби нож в гърба на Валери Божинов

Гласувайте за статията

Николета Лозанова успя да скара Валери Божинов с един от най-добрите му приятели

Николета Лозанова успя да раздели бившия си съпруг с един от най-добрите му приятели. Откакто тя се раздели с Валери Божинов, Благой Георгиев също не поддържа никакъв контакт с него. Причината за това е плеймейтката.

Тя не се забавила да настрои Благо срещу Валери, разказвайки му, че той отново се е събрал с Алисия.

Публична тайна е, че годеникът на Есмер Омерова не понася Алисия. Именно тя е в основата на раздялата му с Христина. Фолкаджийката от самото начало настройва Хриси срещу него.

Благой е убеден, че тя е главната виновница за раздялата му с него, а не системните му изневери.

След като разбрал, че Валери отново се е сдушил с Алисия, бившият на Христина преустановил всякаква връзка с него, научи Хот арена.

В компания пред приятели той споделил, че не понася лицемерите и за него Божинов е точно такъв.

Дори сега, когато си дойде в България за малко, Благой се обадил на Николета и поканил да излязат, за й представи официално годеницата си. Ритнитопковецът излязъл с Лозанова, а на Валери дори не се обадил.

Междувременно стана ясно, че бившият съпруг на Николета Лозанова има връзка с дама от Благоевград, която всички оприличават визуално на плеймейтката.

Николета Лозанова

Николета Лозанова успя да скара Валери Божинов с Благой Георгиев

Източник на „Всеки ден“ разкри, че новата на футболиста Илияна Христова се носят градски легенди. Според слуховете, красавицата предлагала ласки на платежоспособни господа като на час взимала между 100 и 300 лева.

Веднъж дори се стигнало до физическа саморазправа. Недоволен клиент я пребил. След неприятната случка Илияна решила да се премести в столицата.

В момента тя работи като хостеса в известен столичен клуб. Според запознати, фаталната красавица все още не се е отказала от старите си навици.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар