Бомба: Виж как спипаха Галена и Борис Дали!

Бомба: Виж как спипаха Галена и Борис Дали!
5 (100%) 1 vote

Галена и Борис Дали доста се развихриха!

Галена бе „пребита“ от свой колега. Това се случи на участие в пловдивска чалготека, където палавницата имаше заигравка на сцената с колегата си Борис Дали. В един момент фолкаджията хвана палките на барабана и започна да налага „свирепо” хубавицата по задните й части.

Галена, винаги отворена за нестандартно поведение веднага откликна и щедро подаде бузки. Действията й взривиха аудиторията, които очакват при нейната поява винаги да се случи нещо нестандартно диво и различно.

Галена

Галена и Борис Дали направиха сеира на цялото заведение

Поп фолк фурията няма задръжки в нищо, дори и пред многобройната си аудитория. Певицата въпреки недоволството на някои спретна уникално шоу, в тип, какъвто само тя си умее. Тези, които са свикнали с изцепките на една от най-тиражираните пайнерки изобщо не се впечатлиха от показаното нещо на сцената.

Други обаче веднага побързаха да я скастрят в социалната мрежа. Те я обвиниха във фриволност и припомниха гневно, че Галена все пак е майка и като такава дава лош пример на своя пораснал вече син. Консервативните родители съветват палавницата малко да улегне и да знае какво прави пред своите фенове и по време на участията си.

Галена умее да забавлява аудиторията и често поведението й не се тълкува добре. Името на палавницата е забърквано в много скандали,а последния от които е гореща свалка с доста по-младия й колега Фики Стораро. Според мълвата самата певица се из цепила пред приятелки, че била с напомпания топ певец часове напред и все още не може да забрави креватните му изпълнения.

Слухът стигнал до дългогодишната й половинка, вафления бос Галин и той й посочил вратата. Поп фолк дивата има един син от него Стефан и бизнесмена толкова се разлютил от своеволията на жена си, че се зарекъл да се бори за родителските права на сина им в съда.

Това се оказа поредната градска легенда, а двойката продължава да е щастлива, въпреки нелепостите, които се разказват по адрес на една от любимите певици на „Пайнер”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар