Истината лъсна: Виж каква скрита лимонка се оказа Лили Клюкарката!

Истината лъсна: Виж каква скрита лимонка се оказа Лили Клюкарката!
5 (100%) 1 vote

Лили Клюкарката се оказа доста различна от очакваното!

Бившата клюкарка Лиляна продължава да компрометира. Лиляна от предаването на Николета Лозанова „Папараци”, която бе уволнена оттам, бе напипана в сайт за възрастни.

Не се знае кой е качил палавото й видео там, но определено то пробуди интерес, особено за мъжката половина на потребителите. Клипът най-вероятно е заснет след фотосесията й за мъжката библия „Плейбой” и след това разпространено по мрежата. В сайта за възрастни палавницата е представена като поп певица, под името Лиана.

Лили Клюкарката

Лили Клюкарката цъфна в сайт за възрастни

Това се случва само седмици, след като Лиляна не е вече част от екипа на „Папараци”.

Припомняме, че клюкарката Лиляна Ангелова бе изритана и изгонена от „Папараци” заради женската завист на шефката й. Според една от клюките двете залюбили един и същи богаташ и Николета била бясна изобщо на подчинената си, че си е позволила подобно своеволие.

Според официално тиражираната версия обаче силиконовата хубавица от Биг Брадър се скарала с плеймейтката заради времето, което й отпуснала в ефир. Николета се издразнила, че рубриката на Лили е по-гледана от нейната физиономия и затова помолила продуцентите Андрей и Иван да й поорежат времето.

Лили Клюкарката обаче напирала да расте в кариерата си и това свиване на екранното време изобщо не й понесло. В светските среди дори се заговори, че клюкарката Лили замисляла да си спретне свое светско предаване. В него реалите героинята имала идея да отразява живота на нощна София. Но никой продуцент не пожелал да удовлетвори нелепата амбиция на провинциалистката и така Лили останала на улицата.

Затова безработната „клюкарка” не спира да черни бившата на Валери Божинов. Тя продължава да твърди, че е изритана от Николета заради това, че имала по-висок рейтинг от нея. Но Лили не спира да се снима и в различни фотосесии.

С нескрито задоволство скандалната пловдивчанка наскоро позира и за бижутерска фирма, останала само „по парфюм”. Малцина знаят, че Лиляна има огромна слабост към бижутата и е изчела доста литература за тях, признава си бившия Николетин кадър от „Папараци”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Истината лъсна: Виж каква скрита лимонка се оказа Лили Клюкарката!”

  1. MAIA RYSEWA

    юни 17. 2015

    sladkata lili s lelia nikoleta….smiax….

Добавете коментар