Сергей Станишев кръсти малкия Георги пред най-близките си! Преглеждания: 5208

Сергей Станишев кръсти сина си
0
5/5 - (1 vote)

Сергей Станишев кръсти сина си Георги пред най-близките си хора!

Сергей Станишев кръсти сина си Георги в столичен храм вчера. Той заедно със съпругата си Моника Йосифова е извършил тайнството на християнското причастие за детето си. Момченцето ще навърши две години след по-малко от месец.

То е четвъртото дете на Моника и второ за червения лидер на европейските социалисти. Кръщенката е била няколко часа преди официалната пресконференция на преизбрания лидер на Партията на европейските социалисти- Сергей Станишев и на водача на БСП-Михаил Миков.

Сергей Станишев
Сергей Станишев кръсти сина си

Лидерът на ПЕС и благоверната му Моника, бивша Йосифова вече са собственици на истински дворец в Северна Швейцария. Имотът разполага и с разкошна градина от 18 дка площ. Малкото, тихо градче е разположено на двадесетина километра от немската граница.

То е известно с най-добрите колежи и училища в страната на банките и шоколада. Градчето Олтен, където е закупения имот на соц лидера на европейските социалисти е известно и с най-добрите ски писти. То е разположено в полите на великолепната планина Алпите.

Там лидера на ПЕС и побловинката ще се отдадат на спокойствие и тишина с многолюдното си семейство. Припомняме, че Моника има още един предишен брак и две деца от печално известния банкер Венцислав Йосифов. Преди две години Сергей Станишев и Моника си свиха семейно гнездо в баровския квартал „Драгалевци”.

Имотът не е наследствен, а е закупен с банка след раждането на дъщеря им. Четириетажната къща не се води на името на червения лидер и не се отличава с някакво архитектурно съвършенство, въпреки че е ново строителство и до нея има по-стари сгради. Луксът вътре обаче не е за простосмъртни, твърдят близки до социалистическото, милионерско семейство.

Припомняме, че над три милиона лева печалба е натрупала половинката на Сергей Станишев само като пиар на неговите министерства за периода 2007-2009-та година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.