Двойно щастие за бившия градоначалник на столицата Стефан Софиянски

До два месеца Стефан Софиянски ще стане дядо на още две момченца. Докато бременността на дъщеря му Ива Божкова стана публично достояние от самото начало, то за тази на другата му дъщеря Елена знаят малцина.

На връх Света Богородица на бял свят ще се появи второто дете на Ива Божкова. Малко преди нея ще роди сестра й Елена. Тя също като Ива ще има момче. Така в отбора от мъжки внучета на Стефан Софиянски до два месеца ще има още две нови попълнения.

И докато на младини топ политикът така и не успя да се сдобие с мъжки наследник, сега ще бъде заобиколен от три внучета от мъжки пол.

Той и съпругата му Алиса до последно се надявали, че трето им дете ще бъде момче и дори възнамерявали да го кръстят Димитър. Но вместо Димитър в живота им дойде Димана - така се казва третата дъщеря на Стефан Софиянски.

Елена вече има един син от предишния си брак. Момчето й се казва Стефан. Тя се венча миналото лято за своя втори съпруг и ето, че година след сватбата наследникът им ще е вече факт.

[caption id="attachment_448805" align="alignright" width="300"] Стефан Софиянски До два месеца Стефан Софиянски ще бъде дядо на още две внучета[/caption]

Според слуховете момченцето на Ива Божкова ще бъде кръстена на свекър й. Баща й няма нищо против, още повече че той вече има внук с неговото име. Още повече, че в семейството му се спазват традициите. Най-голямата му щерка носи името на неговата майка Елена.

Първородната дъщеря на Ива Божкова взе името на свекърва й. Малката Мая е почти на две годинки.

В последното си интервю съпругата на Антон Божков заяви, че от началото знаела, че Мая ще бъде момиче.

Още преди да й съобщят пола на второто й дете, тя знаела, че ще има момче, пише БЛИЦ.