Християн Гущеров с тежък ултиматум към Мария

Гласувайте за статията

Християн Гущеров постави тежък ултиматум на Мария

Християн Гущеров и съпругата му Мария решиха да дадат още един шанс на брака си. В последният няколко месеца бракът им претърпя сериозни сътресения. Въпреки, че двойката сключи брак в началото на годината, съвместното им съжителство е под въпрос.

Милионерът поставил ултиматум на любимата си. Той бил бесен, че тя не му обръща достатъчно внимание. Откакто се венчаха, Мария почти всяка вечер не си е у дома. Фолкаджийката постоянно е на участия.

Изнервеният Християн й поставил ултиматум, че ако не му роди дете, много скоро ще се видят в съдебната зала. Самата Мария не веднъж е споделяла, че двамата мечтаят за дете.

Този път са се заели сериозно с осъществяването на мечтата им. Двойката замина на романтично пътешествие в Италия. Почивката им съвпада с половин годишнината от сватбата им.

Мария се притеснила и ултиматума на съпруга си и реши да зареже участията си в разгара на летния сезон. Уплашена, че може да загуби лъскавия живот, с който свикна, Мара Отварачката пренебрегна служебните си ангажименти.

Според запознати, ако тя роди дете на милионера, това ще я обвърже до гроб с него. Всички блага на богата фамилия ще бъдат наследени от бъдещия наследник на Гущерови.

Християн Гущеров

Християн Гущеров е бесен, че Мария не му обръща достатъчно внимание

Първото си дете Мария зачена инвитро. Тя не успя да забременее по естествен начин и потърси помощ от репродуктивната медицина.

Пайнерката се надява, че този път всичко ще се случи по нормален начин. Ако това не стане до няколко месеца, тя отново ще се довери на репродуктивната медицина. Мария също е готова на всичко, за да дари съпруга си с дете.

Фолкаджийката дори замразила свои яйцеклетки. Това направила още, докато беше женена за Митко Андонов. Тя решила да се презастрахова в случай, че желае да стане майка за втори път на по-зряла възраст.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар