Асен Блатечки каза тежката си дума

Асен Блатечки каза тежката си дума
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки направи нещо неочаквано

Актьорът Асен Блатечки очевидно прави опити да вкара живота си в ред и взе окончателно решение.

След като семейството му премина покрай множество драми заради връзката му с модела Диляна Попова, на която направи дете, сега Асен Блатечки дава мило и драго да стабилизира отношенията си със съпругата си Катерина Горанова.

Тя бе човекът, който въпреки униженията, на които бе подложен, изтърпя стоически всичко и изчака звездата на българското кино да се насити на страстта си с Диляна попова.

Асен Блатечки направи нещо неочаквано

Асен Блатечки направи нещо неочаквано

Изтърпя и появата на извънбрачното му дете. В крайна сметка Асен Блатечки се прибра у дома, кълнейки се, че душата и сърцето му принадлежат на двете Катерини в живота му – дъщерята и съпругата му.

Разбира се дори и тогава, Асен Блатечки не престана да се грижи да сина си Борил, който му роди Диляна Попова.
Той обаче отделял цялото си свободно време на официалната си съпруга и детето им.
Като доказателство, че прегрешенията са останали в миналото, актьорът паднал на колене пред съпругата си и я помолил със сълзи на очи да приеме да стане негова спътница и пред Бога след 15-годишна връзка.

За негово щастие Катерина Горанова очевидно е от малкото жени, които могат да преглътнат подобно унижение и да продължат напред въпреки всичко и всички. Тя приела с охота предложението на Асен Блатечки.
Малката Катерина била на седмото небе от щастие, а и как да не е, след всичко, което се наложи да преживее покрай забежките на баща си.

Запознати твърдят, че другата жена в живота на Асен Блатечки – Диляна Попова приела новината за предстоящия църковен брак съвсем спокойно.
Тя обаче е решена, че малкият Борил няма да остане без баща, при все, че двамата с Асен Блатечки не пропускат да си вдигнат скандал при всяка среща, пише pik.bg.
Вероятно лошото момче на българското кино най-накрая е направил трудния избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар