Асен Блатечки прецакал Слави Трифонов

Асен Блатечки прецакал Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки отхвърлил оферта на шоумена

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прецакал шоумена Слави Трифонов и го остави с пръст в уста.

Огромният актьорски талант, който притежава Асен Блатечки за никого не е тайна. Колеги на днешната театрална звезда си спомнят, че още като студент в НАТФИЗ успявал да грабне вниманието на преподаватели и състуденти.
В онези времена той бил забелязан и от Слави Трифонов.

Асен Блатечки отхвърлил оферта на шоумена

Асен Блатечки отхвърлил оферта на шоумена

Макар тогава Асен Блатечки все още да не бил известен, шоуменът забелязал огромния потенциял и се застъпил за него. По-късно се появила и идеята да го покани да участва в култовото студентско предаване „Ку-ку”.
В артистичните среди се носи мълвата, че бъдещият актьор категорично отхвърлил изкусителната оферта.

Този факт оставил Слави Трифонов безмълвен, тъй като това била последната реакция, която очаквал от страна на младия талант.
Асен Блатечки обаче аргументирал отказа си с думите, че не става за тази работа, а когато сам прецени, че не става за нещо, се старае да не го прави, пише pik.bg като се позовава на информация на „Слава”.

Преди броени дни стана ясно, че е настъпил изненадващ обрат в живота на актьора.
Очевидно забравил за обещанията си за вярност, които даде пред съпругата си Катерина Горанова, Асен Блатечки отново кривна от правия път и се върна при Диляна Попова.
Семейството му бе разтърсено от поредната драма, която може и да се окаже последната, тъй като никой не смее да прогнозира докога половинката му ще проявява разбиране към изцепките му.

Близки на Асен Блатечки се дивят на търпението на Катерина Горанова. Не е изключено обаче в скоро време да получи червен картон от нея и да се наложи да се изнесе от семейното жилище, в което се върна с молба за прошка и редица обещания.
Очевидно лошото момче на българското кино е със слаби ангели и не може да устои на изкушението.
Този път обаче грешката може да му излезе доста скъпо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар