Слави Трифонов е в шахова позиция

Крисия постави ултиматум на Слави Трифонов
3

Крисия постави ултиматум на Слави Трифонов

Детето-чудо Крисия Тодорова постави ултиматум на Слави Трифонов като преди това заформи грандиозен скандал в шоуто.

От екипа на Слави Трифонов издават, че Крисия го шокирала с искането си да участва в шоуто всяка седмица. По този начин на практика Крисия иска от Слави Трифонов да освободи талантливата Тереза, с която редуват участията си.
Запознати твърдят, че двете момичета никога не са били близки, а за приятелско отношение помежду им и дума не можело да става.
Те дори не си говорят и когато се видят се разминават като пътни знаци, макар че рядко се случва да се засекат в шоуто.

Крисия постави ултиматум на Слави Трифонов
Крисия постави ултиматум на Слави Трифонов

Твърди се, че неприязънта им една към друга е породена от реакция на Тереза, която завидяла на популярността на малката чаровница от Разград.
Тя била категорична, че именно на нея трябвало да бъде „присъдено” прозвището „детето-чудо”, а не на Крисия.
Детето-чудо, което Слави Трифонов нарича „разградската принцеса” обаче далеч не оставя Тереза да й повлияе.

Макар малкия зевзек Димитър Андреев също да недолюбвал особено много Крисия, тя се чувствала в силна позиция, тъй като усеща, че е успяла да спечели подкрепата на българите у нас и в чужбина, след участието й в детската „Евровизия” с близнаците Хасан и Ибрахим, с които спечелиха второ място.
Крисия е решена да не отстъпва позицията си и заради семейството й, което има нужда от сериозни финансови средства, след като стана ясно, че баща й е затънал до уши в дългове.

Твърди се, че Слави Трифонов плаща на Крисия месечна заплата в размер на 2 хиляди лева. Ако обаче Крисия успее да постигне искането си и да остане единствената екранна партньорка на господин Андреев, то тогава възнаграждението й би трябвало да скочи двойно.
Макар разградската чаровница да пожъна сериозна популярност, хората от екипа на Слави Трифонов са на мнение, че Тереза се справя много по-добре от нея с правенето на шоу, пише pik.bg.

3 коментара
  1. Mariq Dulgerova казва

    mnogo e malka da dava ultimatimi. sramno e bashta i da izpolzva detskiy trud.

  2. Петър казва

    Те затова я нарекоха дете-чудо Крисия, за да печелят пари от нея. Не вярвам обаче малките да са скарани.Просто Слави не иска Тереза. Това е истината., Сигурно не може да се разбере с родителите и, които явно не мислят само за пари и не размотават детето си , за да печелят на негов гръб. Нито едната , нито другата обаче са кой знае какво. Деца като всички останали. Айде стига…

  3. Екатерина Ротз казва

    Мнението ми за Ктисия че тя е талантлива но много разглезена. Тя не е достатъчно прочута да прави ултиматоми. Зад гърба на Слави да изка неговото шоу внимавай Слави и ти ще останеш без работа ти си бил който даде голяма глава на Краси

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.