Най-интимната тайна на Мария Игнатова е разкрита

Гласувайте за статията

Колеги на Мария Игнатова разкриха най-интимната й тайна

Най-интимната тайна на Мария Игнатова излезе наяве. Дълго пазеният от нея факт от личния й живот излезе на показ. Блондинката е бясна на колегите й, които извадиха на показ този факт.

Преди да изгрее в национален ефир като тв водещата, настоящата половинка на Димитър Рачков се е изявявала като певица. Тя записва общо три парчета, но нито едно от тях не успява да я изстреля към върха.

Едно от тях е записано в дует с изпълнителя Стратия, в когото блондинката е била лудо влюбена, разкри „България днес“. По онова време красавицата била убедена, че той е мъжът на живота й била готова на всичко за него.

Огънят между двамата пламнал по време на снимките на съвместното им парче. Блондинката се влюбила от пръв поглед в изпълнителя.

Но Стратия нанесъл жесток удар на Мария Игнатова. Точно, когато връзката им започнала да се задълбочава, той разкрил неподозираната истина. Изпълнителят споделил с красавицата, че си пада по представители на силния пол и е невъзможно връзката им да продължи, шише Хот арена.

Мария Игнатова

Мария Игнатова била лудо влюбена в Стратия

Дали заради него или заради липсата  на интерес към парчетата й, Мария Игнатова решава да преустанови музикалната си кариера.

След това тя прави първи крачки в телевизията. Малко преди да се раздели окончателно със Стратия тя получила предложение да съобщава печелившите числа от тотото по БНТ.

„България днес“ публикува снимка, на която блондинката се целува с изпълнителя. След като връзката й с него приключила красавицата среща бизнесмена Петко Димитров, от когото има син.

След това историята й е добре позната на всички. Откакто е в Нова тв, Мария Игнатова има връзка с колегата си Димитър Рачков. Обичаната двойка е тандем не само на екрана, но и в личния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар