Ванга: Джуна да внимава на 66г!

Гласувайте за статията

Ванга предрекла кончината на Джуна още през 80-те години

Ванга, петричката ясновидка пророкувала смъртта на своята посестрима много отдавна. В биографията на Ванга е описана случка, която свидетелства за разменени послания между двете феноменални пророчици.

Ванга и Джуна не са се виждали никога

Ванга и Джуна не са се виждали никога

Любка, сестрата на Ванга тръгва по онова време за Москва на гости  на дъщеря си. Преди да отпътува тя споделя с Ванга, че иска да се запознае и с Джуна. Пророчицата й казва да я поздрави от нея и да й предаде следните думи: „ Кажи й винаги да помни 13-а, 16-а, 19-а, 21-ва и 66-а годишнина”.

Щом пристига в Москва Любка успява да си уреди среща с Джуна и предава посланието, точно, както и било наредено. Изненадата на грузинката била огромна, защото двете с Ванга никога не са се виждали, а петричката пророчица познала много точно някои събития случили се с Джуна.

Когато е на 13 години, братчето на Джуна пада в кладенец. Тя без да му мисли скача във водата, хваща давещото се момче и насъбралите се хора го поемат. Почувствала някаква невероятна сила, която я задържала над водата и успява да спаси брат си, обаче остава в кладенеца и хората започват да я вадят, като я закачат със железни куки. Когато я вадят от водата, тя е невредима и се чувства добре.

На 16 години Джуна се връща от училище и вижда къща, на която пише “Внимателно, къщата е пред срутване”. От любопитство влиза вътре и върху нея започват да падат тежки греди. Две от гредите така се кръстосват над главата й, че я запазват невредима. Повече от 6 часа разчистват срутената къща и намират Джуна без никакви следи от наранявания.

Когато е на 19 години вървейки по улицата вижда къща, която гори, а в една стая човек вика за помощ и няма кой да го спаси. Пламъците са много големи, но Джуна чупи прозореца, влиза вътре, грабва човека и го спасява. Единствените наранявания за следи по ръцете й от счупеното стъкло и изгорялата й коса.

На 21 години Джуна се връща от работа и понеже е преди Великден влиза в църква да запали свещ. Когато влиза в храма, понеже е с дълга коса я прибира отзад, но незнайно защо косата й пламва. Тя е на девет метра от свещите и няма как те да са запалили косата й.

За последната година от посланието Джуна замълчава, но става ясно, че е разбира какво е посланието на нейната посестрима.

Докато е жива грузинката признава единствено Ванга, като феномен и страда много след нейната смърт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар