Тайната на Владимир Путин е разкрита (Ето защо постоянно закъснява)

Гласувайте за статията

Президентът на Русия Владимир Путин стратегически закъснява за всяка своя среща, вижте защо

Владимир Путин е направо пословичен със своите закъснения. Държавният глава на Русия буквално вади от релси и политици, и журналисти, и дори собствените си съветници със закъсненията си. Дори бившата му съпруга Людмила разказва, че мъжът й я вързал да чака час и половина на московското метро. „След първите 15 минути се изнервих, но след като мина един час и половина, направо се разплаках“, разказва тя в едно от предишните си интервюта.  И допълва, че това не е било изолиран случай.

Подобна участ сполита дори световни лидери. Повече от час за срещите чакат европейските лидери, а бившия президент на Украйна Виктор Янукович веднъж се принудил да чака цели 4 часа. В знак на уважение към папата през 2013 година Владимир Путин все пак не закъснял…

много–само 50 минути. На среща с английската кралица си позволил да се забави само 14 минути през 2003 година, а през 2012 накарал Джон Кери да мери 3 часа Червения площад, преди да го пусне в Кремъл. Собствениците му съветници го чакат с най-малко час и отдавна се знае, че на среща с президента спокойно може да се отиде със закъснение. Самият той няма да е там.

Оказва се, че зад пословичното закъснение на Владимир Путин се крие и една от големите му тайни–никой не възразява да чака руския президент и да си тръгне, преди да се срещне с него. Той пък използва този факт, за да демонстрира превъзходството си над останалите лидери. И това е една от причините едновременно да го мразят и да му се възхищават.

Разкриха  тайната на Владимир Путин

Разкриха тайната на Владимир Путин

Що се отнася до самия Владимир Путин, при последното си посещение до папата, той отново се прояви. Този път обаче Кремъл изненадващо излезе с извинение и обяснение по случая. „Президентът се чувстваше изключително неудобно, че закъсня за срещата. Улиците на Милано обаче се оказаха натоварени, а нашият кортеж се движеше много бавно. Освен това ние държахме постоянна връзка с Ватикана и те знаеха къде се намираме във всеки един момент“, казва още говорителят на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар