Сашо Диков окончателно къса с ергенския живот заради Лили Игнатова

Сашо Диков окончателно къса с ергенския живот заради Лили Игнатова
4.5 (90%) 2 votes

Сашо Диков и Лили Игнатова смятат да заживеят заедно

Сашо Диков не крие, че е луд по бившата гимнастичка

Сашо Диков смята окончателно да скъса с ергенския живот, а причината за това е новата му изгора Лили Игнатова. Журналистът не крие, че е луд по бившата гимнастичка и заради нея е готов да промени кардинално досегашния си живот и да забрави за ергенските си навици.

Сашо Диков и Лили Игнатова вече ще живеят заедно

Сашо Диков и Лили Игнатова вече ще живеят заедно

Той и Игнатова са взели решение да не губят повече от времето си заедно и да се съберат да живеят под един покрив. Като дори е взело решение в чие жилище ще се съберат – в това на Диков, който обитава самият център на столицата. Макар да са изключително дискретни по отношение на връзката си, влюбените не крият, че предпочитат да прекарват времето си на спокойствие в дома на водещия, отколкото да обикалят из софийските ресторанти, където да привличат излишно любопитство.

Заради това решението да се съберат да живеят заедно дошло логично. Любопитното е, че до връзката си с Лили, Сашо Диков категорично отказваше да допусне в дома си друга жена, освен дъщеря му Петя. По всичко личи, че гимнастичката наистина е успяла да го омае, коментират близките му.

Децата на Игнатова нямали нищо против майка им да се изнесе от дома им, научиха от Hotarena.net. Естествено, майка им не спирала да ги контролира по телефона, за да е сигурна, че всичко е наред.

Самият Сашо Диков пък не крие, че откакто е с гимнастичката, се чувства по съвсем различен начин, който му харесва. И точно заради това се е решил на смелата за него стъпка да свие семейно гнездо с нея, издават го близките му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар