Моделката София казва „ДА“ на принц Карл Филип

Гласувайте за статията

Моделката София Хелквист днес ще стане принцеса на Швеция

Моделката София Хелквист днес ще мине пред олтара с принц Карл Филип. София Хелквист е скандално известна, като разголена моделка с много татуировки по тялото си. Докато новината за сватбата бе приета от скандинавците с възторг, то пътя до венчилото на София и Карл Филип не бе съвсем без проблеми.

Моделката София Хелквист днес ще мине пред олтара с принц Карл Филип

Моделката София Хелквист днес ще мине пред олтара с принц Карл Филип

Моделката София Хелквист днес ще стане принцеса на Швеция

Моделката София Хелквист днес ще стане принцеса на Швеция

Карл Филип, принца на Швеция е известен със скандалите си,а София Хелквист има доста палаво минало, неподходящо за бъдещ член на кралското семейство.

Бъдещата принцеса на Швеция е умна и амбициозна, но имайки нужда от пари, за да продължи образованието си тя работи, като сервитьорка и разголена моделка. Първата си фотосесия тя прави на 20 години и с нея печели титлата „Мис Слиц 2004”.

Следват още много, които я правят доста популярна. За най-скандална се смята сцена, в която София се целува с кралицата на порното Джена Джеймисън.

София и Карл Филип се запознават в елитен клуб в Стокхолм, след което заживяват заедно в един от най скъпите квартали е шведската столица. В течение на връзката й с принца госпожица Хелквист започва да се съобразява с дрехите си и с поведението си, според изискванията на кралското семейство и положението си на бъдеща принцеса.

Днес София Хелквист и принц Карл Филип ще се венчаят и закълнат във вярност в катедралата на кралете в Стокхолм и ще потеглят на празнично шествие из шведската столица. Те ще пътуват през старинната част на града в каляска теглена от коне.

Най-накрая кралската двойка ще пристигне в Кралската градина, където ги очаква салют от 21 топовни изстрела.

Следва тържество по случай сватбата, на което шведският крал и шведската кралица ще почерпят поканените в Залата на Бяло море, след което ще се състои тържествен прием галерията на крал Карл XI.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар