Потрес: Десислава направи немислимото!

Потрес: Десислава направи немислимото!
3 (60%) 2 votes

Десислава направи немислимото, ето в какво се превърна!

Поп фолк дивата Десислава тотално е променила физиономията си. Певицата отново е легнала под ножа, а хирургическата прищявка й е донесла в добавка котешки очи.

Освен подмладеното си лице заради лифтинга, с който е изтрила бръчките от челото си и опънала контурите на лицото си, поп фолк звездата се е сдобила и с котешки поглед.

Десислава

Десислава е още на 36 години, а се коригира като на 50

Това е втори подобен лифтинг на певицата, но почитателите я съветват да внимава много, за да не се прецака. Както е станало с една американка, която преди години се подложила на мощна манипулация за разкрасяване, но некадърен пластичен хирург й „докарал” котешките очи.

36-годишната певица обаче здравата я тресе звездоманията и иска по абсолютно нищо да не се отличава от по-младите си колежки. Особено след като певицата от Гълъбово се завърна повторно под крилото на димитровградския чалга гигант „Пайнер”.

Затова сега Десислава пак стремглаво се е втурнала отново да работят на операционната маса за заличаване на белезите от остаряването. Поп фолк дивата не крие нито една от пластичните си операции, които са наистина в прекалено изобилие за възрастта й.

Освен лифтинг на лицето за втори път, Десислава има още корекции на носа и устните. Пайнерката си е направила и изкуствени импланти на гърдите си, както си е вкарала и ботокс на челото. Фолкаджийката също си е сложила и изкуствени зъби.

Блондинката не крие за пластичните интервенции по себе си. Открито Десислава не отрича изкуствената хирургическа намеса по нея, а напротив. Певицата е на мнение, че е добре една жена да си я прави, стига да я иска и да има възможност за това. В противен случай комплексът ще оживява в нея и тя няма да се чувства комфортно, че не го е сторила, категорична е гласовитката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар