Закачката на Гришо и Маша разсмя феновете!

Закачката на Гришо и Маша разсмя феновете!
5 (100%) 1 vote

Гришо и Маша разсмяха феновете си!

Григор Димитров показа, че има чувство за хумор. Той се снима в социалната мрежа с женска шапка на главата си. Под закачливото фото ракета №1 на България попита феновете си дали им харесва новия му имидж и дали не трябва да си остане завинаги такъв.

Всички негови почитатели мислят, че женската шапка, с която се е накичил е на любимата му половинка Мария Шарапова. Хасковлията не дава точен отговор чие е женското украшение, което е на главата му, но очаква да му отговорят на неговия закачлив въпрос.

Гришо

Гришо и Маша знаят и как да се забавляват заедно

Тенис легендата ни в момента тренира за старта на сезона на тенис са трева, който ще се проведе в Лондон.

Българският тенисист е признавал, че „често полудявал” и тогава, когато е далеч от любимата си Маша й е изпращал много рози. Най-голямата бройка, която стигнал били петстотин червени доказателства за обичта му. За любовта си към топ тенисистката той признава, че за него тя си е просто Мария.

Не смята, че двамата са „златната двойка”, защото не се отличават с нищо от останалите влюбени. Те също обичат да пазаруват, да се забавляват, да бъдат заедно, да почиват заедно, като всички останали двойки по света.

Той не вижда гаджето си в такава светлина, както останалите хора. За него приятелката му е отношението, което имат един към друг,привързаността им, както и обичта им към спорта. За българският тенисист Маша Шарапова е най-големия борец, който той е виждал.

Родната ни звезда е сигурен, че след като приключи с активната си спортна кариера ще ес отдалечи от тениса. Григор Димитров си признава, че от него не става добър треньор. Мечтае да се отдаде на дизайна, има няколко идеи, а и обича новото и предизвикателствата.

Нашето момче отпадна още на старта на „Ролан Гарос”, но се подготвя за следващото голямо предизвикателство в столицата на Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар