ИЗДИРВА СЕ! Полицията търси убиеца на Георги по снимка!

Гласувайте за статията

Издирва се по снимка евентуалния убиец на 16-годишният ученик

Издирва се предполагаемият убиец или свидетел на тежкото престъпление в Борисовата градина. МВР търси съдействие от гражданите за идентифициране на личността на мъж заснет на видеозапис.

Издирвания е със сини джинси, кафява блуза и сини маратонки

Издирвания е със сини джинси, кафява блуза и сини маратонки

Самотен бегач е сниман от камерите да тича 23 минути по бул. “Драган Цанков“ на 2 юни, няколко минути преди сирените да вият за деня на Ботев.

По това време Георги вече е намушкан фатално и лежи на пейката в Борисовата градина.

На записа от камерата се вижда как всички хора стоят, а самотния бегач се повява от към парка близо до БНР и поема към старата кула на телевизията. Точно 23 минути трае записа и после спира.

СДВР разпространи кадрите с надеждата, че някой ще разпознае човека от видеозаписа. Той е търсен във връзка с убийството, като свидетел,с такъв текст МВР разпространява кадрите.

Полицията умолява гражданите да подават сигнали на тел 112 или в най-близкото РУП, като им се гарантира анонимност.

Полицаи и цивилни обхождат училищата в София и показват на преподавателите видеозаписа. След изключително внимателен оглед всеки учител се подписва, че не е познал, кой е човека на снимката.

Според криминалните психолози има нещо необичайно в бягането на мъжа нагоре по наклона точно по обед на 2 юни. От видеозаписа личи, че той не е спортен тип и не бяга за здраве.

На единия от кадрите сякаш се вижда, че има кръв по лицето на бегача, но експертите твърдят, че може да е отблясък или дефект от камерите, които са съвършени.

Младежът е облечен в светлосини джинси, обут е със сини маратонки и кафява блуза, закопчана до горе. На гърба си има раница, което показва, че може да е ученик.

Комисар Терзийски съобщи, че от местопрестъплението са иззети много веществени доказателства, като експертизите продължават да се изготвят.

Според информация от близки приятели на Георги и техните родители фатално разминаване забавя линейката, която е трябвало да спаси 16-годишният ученик, издъхнал след намушкване с нож от кръвозагуба.

Само двама са знаели къде ще е Георги в 12 часа на обяд. Приятелката му Лора и момчето, с което е имал среща. За беда приятелят му закъснял и Георги решава да го изчака в Борисовата градина, а не пред техникума, каквато е предварителната им уговорка и така попада във фаталната ситуация, която коства живота му.

Издирва се по снимка евентуалния убиец на 16-годишният ученик

ИЗДИРВА СЕ! Полицията търси убиеца на Георги по снимка!

ИЗДИРВА СЕ! Полицията търси убиеца на Георги по снимка!ИЗДИРВА СЕ! Полицията търси убиеца на Георги по снимка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “ИЗДИРВА СЕ! Полицията търси убиеца на Георги по снимка!”

  1. Николай

    юни 24. 2015

    http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2015/06/23/2558599_facebook_moje_da_razpoznava_hora_dori_i_da_ne_se/

Добавете коментар