Мариана Векилска изпадна в ужас от вида си

Тв водещата Мариана Векилска е в ужас от вида си. Тя най-после осъзна, че има проблеми с теглото си и реши да се подложи на строга диета.

Тя загуби тежката битка с килограмите още преди десет години, когато роди второто си дете. Въпреки, че досега Векилска се опитваше да прикрива несъвършенствата по тялото си с широки дрехи, тя осъзна, че вече и те не помагат.

Бившата новинарка от няколко дни е на диетата на Бионсе. Тя реши да заложи на строгия хранителен режим с надеждата, че така най-после ще успее да се отърве от излишните килограми.

Това стана ясно след като папараци засякоха тв водещата с нейната колежка Диана Любенова да обядват в столичен ресторант. Марина Векилска си поръча единствено минерална вода, а колежката й единствено зелена салата.

Стройната Диана Любенов няма нужда от никаква диета, но от солидарност към Векилска си поръча единствено салата.

Тема за разговор между двете дами бяха диетите и по-скоро битката, която пухкавата тв водеща е започнала с килограмите.

[caption id="attachment_448388" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска се подложи на строга диета[/caption]

Докато двете разговаряха сладко, Мариана Векилска извади от чантата си шише с жълтеникава течност и отпи от него, пише ПИК.

Еликсирът, който тв водещата използва в битка с излишните килограми, е кленов сироп. Десетки известни личности спазват същата диета. Една от тях е Бионсе, която съчетава сладката течност с гладуване. Счита се, че това е един от най-добрите начини за изчистване на токсините от тялото.

Тв водещата е решила да се подложи на този драстичен метод, тъй като се убеди, че няма диета, която да я в състояние да й помогне да се втали, освен гладуванетом, съчетано с кленов сироп.

Няма как да не отбележим, че на младини Марина Векилска се е изявявала дори като модел,. За съжаление днес няма и спомен от перфектните й мерки.