Юксел Кадриев подминава колегата си като пътен знак

Люта война тлее между Юксел Кадриев и Емо Чолаков. Причината за това е заплата, която получава синоптикът. След рокадите миналата пролет в бТВ, той стана шеф на синоптиците. Това съответно доведе до повишаване на заплатата му. В момента Емо Чолаков се разписва срещу фиш от 4 000 лева. До преди една година месечното му възнаграждение беше двойно по-малко.

В момента той получава повече дори от Юксел Кадриев, който е в бТВ от самото й основаване. Новинарят не може да преглътне факта, че един синоптик получава повече от него и трудът, който полага е неоценен.

За разлика от Емо Чолаков, Юксел Кадриев работи и след новинарската емисия. Той идва по-рано на работа, за да се подготви за емсията и след това остава в бТВ, тъй ангажиментите му не приключват до тук. Водещите на бТВ са длъжни да правят и собствени репортажи.

[caption id="attachment_448375" align="alignright" width="300"] Юксел Кадриев Юксел Кадриев получава по-малко от колегата си[/caption]

Въпреки труда, който полага, Кадриев получава по-малко от Емо Чолаков.

Тъй като Юксел не е от хората, които изразяват лесно емоциите си, те дава вид на ядосан, но фактът, че не поздравява колегата е достатъчно красноречив.

Първоначално той не обръщал внимание на слуховете, че синоптикът получава повече от него. Но след като забелязал, че Емо демонстрира по-висок стандарт на живот, се убедил, че в действителност той получава по-висока заплата.

Това е причината Юксел Кадриев да подминава Чолаков като пътен знак. Известният новинар не може да преглътне факта, че шефовете му не му се отплащат подобаващо за труда и лоялността си към бТВ, пише ПИК.

Когато Ани Салич реши да напусне телевизията, Юксел не е я последва, въпреки че имаше възможността да го направи. Тогава той не подкрепи решението й дори се скара с нея. Той се превърна в емблема за бТВ.

Именно благодарение на него зрителите приемат добре Виктория Петрова, която в началото не се харесваше особено, тъй като не се справяше никак добре с четенето на новините.