Потрес: Симона Загорова се взе за Кейт Мидълтън!

Потрес: Симона Загорова се взе за Кейт Мидълтън!
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова се оказа по-пазена и от Кейт Мидълтън!

Глория зорко пази щерка си. Доказателство, че Кралицата на поп фолка трепери над единствената си дъщеря Симона Загорова е факта, че й е наела личен шофьор, сякаш е Кейт Мидълтън. Симона Загорова тази година завърши средното си образование и има намерение да продължи да следва поп и джаз пеене.

Младото момиче е изключително даровито и двете с майка й ходеха по участия още преди да завърши гимназия. Сега наследницата на поп фолк фурията е канена в различни клубове на страната и затова майка й е решила да се погрижи за нейната безопасност.

Симона Загорова

Симона Загорова вече джитка с личен шофьор

Затова тя е наела специален човек, който да я вози из страната. Властната й майка не давала и прашинка да падне над главата й и затова не искала момичето й само да шофира. За тази екстра се похвалила самата хубавица на личния си профил във Фейсбук.

Примата на „Пайнер” винаги е твърдяла, че е горда с възпитанието, което е дала на щерка си.

Според слуховете Глория обмисля варианта да се отдаде на кариерата на дъщеря си и да се оттегли от активната си певческа дейност. Тази новина безкрайно натъжи верните й фенове и коментаритевъв Фейсбук не закъсняха.

Певицата е сред най-имотните пайнерки и ако тя наистина се оттегли, това няма да се отрази изобщо на стандарта й на живот. Симона волно или не толкова има прилики не само визуално, но и като пеене с именитата си майка и доста се котира като желан изпълнител.

Момичето беше на коледно-новогодишните празници с поп фолк дивата и двете пяха заедно на участия. Зрителите са останали безкрайно доволни от уменията на сцената на младата Симона и затова сега офертите продължават да валят към щерката на Глория.

Младата наследница фолкаджийката често е признавала, че не е лесно да си певица, особено и ако си в сянката на толкова известен изпълнител.Глория пък е убедена, че по пътя, който си е избрала дъщеря й няма да има само цветя и рози, но е убедена, че със силния си характер ще устои на предизвикателствата на професията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Потрес: Симона Загорова се взе за Кейт Мидълтън!”

  1. Jimmy Bones

    юни 11. 2015

    Баси комплексите имат тези жени все си бухат химия по лицата и после доживот са клиентки на фармацията и козметичният бранш хахаха !

Добавете коментар