Ядрена война на Марс? (Нови разкрития за червената планета)

Ядрена война на Марс? (Нови разкрития за червената планета)
5 (100%) 1 vote

Американски учен твърди, че е имало война на Марс, направи нови разкрития за червената планета

Американски учен твърди, е, че имало ядрена война на Марс и дори предупреди страните по света, че и Земята я очаква подобен сценарий. Джон Бранденбург, направи своите разкрития на 46-тата планетарна научна конференция в Тексас, където официално изложи тезата си, за ядрени взривове на Марс.

Теорията му се базира на изследвания, документирани от „Одисей“, които доказват, че има висока концентрация на ксенон в атмосферата на Марс, както и на открит уран по повърхността й. По думите му, на Марс вероятно се е случила ядрена война, която е затрила от лицето на планетата, цялата извънземна раса.

По думите на физика, старите марсианци са от расата сидониани и следите от геноцида се наблюдават и днес. Неговото изследване се основава на високата концентрация на ксенон в атмосферата. Според него учените са намирали подобни елементи в пространството около Марс и по-рано, което той приема като доказателство, че става дума за ядрена атака.

Любопитен факт е, че точно Бранденбург преди няколко години твърдеше, че отново Марс е бил покрит някога с океани. Наскоро НАСА потвърди безусловно теорията му, при това с доказателства. А тези дни роувърът, пратен там, даде нови доказателства, че и в момента на Марс има течаща вода. Тя е под повърхността на сушата и вероятно се получава от образувалия се конденз рано сутрин и късно вечер, както и през нощта.

Междувременно видния НЛО изследовател Найджъл Уотс подкрепи теорията на Бранденбург. Според него има достатъчно доказателства, че през милиардите години, в които е създадена Слънчевата система извънземни цивилизации са провели не една и две войни с местни обитатели на слънчевата система.

Учен твърди, че е имало ядрена война на Марс

Учен твърди, че е имало ядрена война на Марс

Въпреки това, засега специалистите са скептични и към двете теории и се отнасят с доста голяма доза недоверие към тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ядрена война на Марс? (Нови разкрития за червената планета)”

  1. Jimmy Bones

    юни 11. 2015

    Някой ден ще говорят така и за планетата земя като сме се самозатрили сами заради недостига на мозък в някои държави като САЩ , РУСИЯ , Израел и т.н.

Добавете коментар