Слънчев бряг скандален? Вижте най-кошмарния курорт в Европа!

Слънчев бряг скандален? Вижте най-кошмарния курорт в Европа!
4 (80%) 1 vote

Слънчев бряг ряпа да яде, вижте истинския град на греха в Майорка

Слънчев бряг се прочу като една от най-скандалните туристически дестинации в Европа и дори бе заснет филм за него от британски журналисти. Но и най-скандалните инциденти в него ще ви се сторят направо невинни забавления, на фона на изпълненията в Магалуф, Испания.

Градът иска да стане дестинация за семейна почивка, но туристите не изглеждат никак впечатлени от промените в закона, а по улиците на града можете да станете свидели на наистина шокиращи гледки.

Властите забраниха консумацията на алкохол на улицата между 22 и 8 часа, но без резултат.  Забранено бе на туристите да ходят без дрехи по тротоарите, или да извършват интимни действия на улициге, тъй като са заплашени от глоба или затвор.

Отново без резултат.

В момента града се стреми да се превърне в подходяща дестинация за семейна почивка, поради което десетки полицаи патрулират по улиците, с цел разчистят района от дивите туристи. Засега напълно безуспешно. На фона на тези изцепки, скандалите в Слънчев бряг са направо дребни провинения.

Въпреки усилията на властите, туристите тук остават наистина шокирани и направо възмутени от почивката си. Хора се търкалят пияни по улиците, девойки на повикване изпълняват услуги с клиенти буквално между колите – картинката е просто трагична.

Репортери на Mirror посетили града след въвеждането на мерките и се натъкнали на обичайната гледка. Успели да снимат момиче, което спи пияно на улицата, и две момчета без тениски, които се опитвали да я изправят.

Туристката от Шотландия, Хана Макдоналд, заявила пред репортерите, че никой не го е грижа за санкциите и всеки се забавлява така, както си го е планирал. При това, както се оказва, тя не е единствената с такава нагласа.

Слънчев бряг ряпа да яде, вижте какво става в Магалуф в Испания

Слънчев бряг ряпа да яде, вижте какво става в Магалуф в Испания

„Къде мога да прочета новите закони, защото искам да знам колко от тях ще наруша?“, пише един потребител на Twitter. Повечето негови приятели не крият, че смятат да направят същото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар