Брад и Анджелина пестят от самолетни билети

Брад и Анджелина пестят от самолетни билети
5 (100%) 1 vote

Брад и Анджелина предизвикаха истински фурор на път за Франция

Брад и Анджелина изненадаха пътниците в икономичната класа

Брад и Анджелина пестят от самолетни билети! Една от най-богатите и известни двойки в света избра да пътува в икономичната класа на самолета за Франция, с което определено успя да изненада както екипажа, така и пътниците. Холивудските звезди се отправиха към имението си в Южна Франция, където смятат да прекарат лятото.

Брад и Анджелина предизвикаха фурор

Брад и Анджелина предизвикаха фурор

Двамата са придружени от всичките си шест деца, които настаниха първи в самолета, след което се погрижиха и за ръчния си багаж. Въпреки изненада от звездните пасажери, екипажът на самолета не се държа по различен начин със звездите и ги приветства като всички останали пътници.

Самите пасажери обаче не успяха да сдържат възторга си и се възползваха да направят снимки на звездното семейство. При пристигането си на летището във Франция, Брад и Анджелина продължиха да се държат като най-обикновена двойка и търпеливо чакаха над два часа, за да успеят да потеглят за Ница.

Двамата ще прекарат лятото в имението си, където се венчаха преди една година. Двойката ще се наслади на почивката заедно с децата си, преди отново да се върнат към работата си. Брад и Анджи ще се снимат отново заедно във филм, за пръв път след „Мистър и Мисис Смит“ – филмът, по време на който помежду им пламна любов и те започнаха връзката си.

Новата продукция се казва By The Sea и историята в нея се развива през 70-те години на миналия век. И то в Южна Франция. По ирония на съдбата, в лентата се разказва за двойка американци, които са се отчуждили след дълги години брак, но успяват да възродят любовта си след като отиват на почивка във Франция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар