САЩ призна: И ние, и ЕС сме безпомощни пред Русия

Гласувайте за статията

Генерал от САЩ е категоричен, че Владимир Путин е най-могъщият световен лидер

САЩ са безпомощни пред силата на Русия, твърди Джек Кин

От САЩ признаха, че са напълно безпомощни пред Русия. Джек Кин, един от най-популярните американски военни анализатори и генерал в оставка, заяви, че президентът на Русия Владимир Путин е най-могъщият лидер в света в момента. И нито Европейският съюз, нито САЩ са в състояние да му противостоят.

Владимир Путин

Владимир Путин

Генерал Кин описва държавния глава като уважаван и могъщ лидер на държава, който, освен това, е и особено популярен в собствената си страна, научиха от БЛИЦ. Констатацията му, че опонентите на Русия са безпомощни срещу нея дойде в отговор на въпрос на журналист дали страните от Г7 смятат да дадат отпор на страната.

Кин изтъкна още, че Путин е наясно с всички слабости на НАТО и смята да се възползва максимално от тях. Въпреки това обаче генералът е на мнение, че Западът е длъжен да даде отпор на Путин по въпроса с Крим като вариантите за това са два – изпращане на смъртоносно оръжие в Украйна или изпращане на повече военни от страна на НАТО.

Самият Путин преди няколко седмици пък даде обширно интервю за италиански вестник, в което също не пропусна наболелия Кримски въпрос и случващото се между Русия и Запада. Държавният глава беше категоричен, че е немислимо Русия да нападне която и да било страна, която е членка на НАТО. И всеки, който твърди обратното, е болен мозък.

Путин оправда и досегашните си действия с факта, че всичко, случило се до момента, е единствено отговор на заплахите към него и страната му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар