Изненадващ обрат в живота на Асен Блатечки

Изненадващ обрат в живота на Асен Блатечки
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки забрави за обещанията си и отново кривна от правия път

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки направи поредния рязък завой в живота си.

Асен Блатечки е живото доказателство, че нравът не може да се промени лесно и отново се върна в леглото на Диляна Попова.
Повече от очевидно е, че семейството му е разтърсено от поредната драма.
Близки до семейството на именития актьор недоумяват как половинката му Катерина Горанова може да е толкоз търпелива, че да изтърпи поредицата от изцепки, пише kliuki.bg..

Асен Блатечки забрави за обещанията си и отново кривна от правия път

Асен Блатечки забрави за обещанията си и отново кривна от правия път

Не е изключено обаче в най-скоро време да го изрита от семейното ложе и да му покаже червеният картон, тъй като всяко търпение си има граници.
Припомняме, че след като Асен Блатечки унизи публично половинката си Катерина Горанова, афиширайки връзката си с модела Диляна Попова и накрая се оказа, че тя е бременна от него, си посипа главата с пепел и помоли половинката си за прошка.

По всичко личи, че Асен Блатечки не е от хората, които биха могли да устоят на изкушението.
За коледните празници актьорът се върна в дома си, оставяйки Диляна Попова сама със сина им Борил. Той разбира се продължава да се грижи за бебето и да подпомага финансово бившата си любовница, но за определен момент отношенията им бяха чисто формални.
Малко след като заживя отново със съпругата и дъщеря си обаче, Асен Блатечки отново успя да разбуни духовете, залитайки отново по модела.

От известно време Асен Блатечки и Диляна Попова отново са заедно. Само в рамките на една седмица, актьорът нощувал три вечери в дома на модела, твърдят запознати.
В актьорската гилдия дори се носи мълвата, че двамата се отдавали на нежни ласки и целувки в парка, докато разхождат сина си Борил.
На всичкото отгоре след всички тези изцепки, актьорът продължава да се връща отново в семейното жилище.
Може би е въпрос на време Катерина Горанова да му покаже червения картон и да го изрита позорно от дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар