Християн Гущеров наложи вето на Мария

Гласувайте за статията

Християн Гущеров угажда за всичко на Мария, но има нещо, което никога не би й позволил

Християн Гущеров задоволява всички капризи на Мария, но има и неща, които никога не би й разрешил. Въпреки, че е изключително щедър към любимата си, той ревностно пази „играчките“ си.

Милионерският наследник е особено докачлив по отношение на личните си вещи и не желая никой друг освен него да ги използва. Депутатският син не разрешава на любимата си да припари до любимата му лъскава играчка от неговия автопарк – свръхмощното Ферари.

Мария се разсърдила на съпруга си, че не й разрешава да кара лъскавото возило. Но сърденето й преминало много бързо след поредния щедър подарък, който й направи нейният съпруг.

Християн изненада приятно половинката си с Майбах и Ламборгини. Той бил готов да купи на любимата си цял автопарк, но в никакъв случай да не припарва до любимото му ферари, научи Хот арена.

Наскоро тръгна слух, че двойката, която се венча в началото на годината се развежда. Повод за това стана постъпката на Мария. Миньончето изтри всичките си общи снимки с милионера от страницата си във Фейсбук.

Християн Гущеров

Християн Гущеров забрани на Мария да кара Ферарито му

Новината за това все още не е нито потвърдена, нито отхвърлена от някой от двамата. В началото на годината те сключиха брак и отпразнуваха радостното събитие с пищно тържество.

Според мълвата милионерът е броил само 30 000 лева за венчавката в Александър Невски. Говори се, че двамата са се венчали в храма, въпреки забраната за извършването на подобни ритуали там.

Въпреки желанието на Мария сватбата й да остане най-бляскавото събитие за тази година, това не се случи, тъй като на хоризонта се задава още по-пищна сватба. Тази есен футболистът Благой Георгиев ще се врече във вечна вярност на годеницата си Есмер Омерова.

Бюджетът на сватбено им тържество за сега е 400 000 долара, но вероятно ще надхвърли тази сума.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар