И Жана Немцова със заплахи за живота си!

И Жана Немцова със заплахи за живота си!
5 (100%) 1 vote

Жана Немцова, най-голямата дъщеря на Борис Немцов, избяга от Русия от страх

Жана Немцова се бои за живота си

Жана Немцова получава заплахи за живота си! Най-голямата дъщеря на застреляния руски опозиционер Борис Немцов сама призна, че в последните седмици е започнала да получава заплахи по свой адрес от неизвестен подател. Очевидно заплахите са били достатъчно сериозни, за да уплашат младата жена и тя е избрала да напусне границите на Русия, за да се чувства в безопасност.

Жана Немцова се бои, че ще я убият като баща й

Жана Немцова се бои, че ще я убият като баща й

Преди да избяга обаче Жана за пореден път заяви, че убийството на баща й е политическо и зад него стоят управляващите в Русия. Според близките до Немцова именно страхът, че хората, които стоят зад убийството на баща й, ще посегнат и на нейния живот, е накарало Жана да вземе решението да напусне Русия, научиха от Агенция ПИК.

Припомняме ви, че Борис Немцов беше разстрелян в самия център на Москва в нощта на 28 февруари. Заедно с него е била и любовницата му – украинската манекенка Анна Дурицкая, която обаче не помни нищо случилото се заради силния шок.

Въпреки, че на мястото на разстрела е пълно с камери, нито една не е успяла да заснеме лицето на килъра. За разстрела беше заловен Заур Дадаев, който е и единствен обвиняем по случая. Преди няколко дена беше открито оръжието, с което е бил застрелян опозиционера.

В квартирата на Дадаев също е бил открит пистолет, но не с него е застрелян Немцов. Истинското оръжие на убийството е добавено към материалите по делото и предстои да му бъде направена нужната експертиза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар