Ирина Шейк проговори за аферата със Сеп Блатер

Ирина Шейк проговори за аферата със Сеп Блатер
5 (100%) 1 vote

Ирина Шейк беше забъркана в афера с шефа на ФИФА

Ирина Шейк най-накрая коментира твърденията за аферата си

Ирина Шейк най-накрая коментира твърденията, че е имала афера със Сеп Блатер. Сексапилната рускиня, която до преди няколко месеца имаше връзка с футболната звезда Кристиано Роналдо, окачестви като абсурдни слуховете, че е изкарала краткотрайна любовна афера с президента на ФИФА, който в момента е в оставка.

Ирина Шейк с Кристиано Роналдо

Ирина Шейк с Кристиано Роналдо

В официалното си изявление красавицата е категорично, че подобни спекулации са абсолютно нелепи и целят единствено да уронят имиджа й. И също добавя, че повече няма да коментира въпросния абсурден слух.

Въпреки, че тя се разграничи от случващото се, във ФИФА придължават да избухват скандал след скандал. Още вчера наяве излязоха документи, които уличават бившия вицепрезидент на централата, че е препрал парите, получени от Южна Африка преди да им бъде дадено домакинството на Мондиал 2010. Които пари са в размер на десет милиона долара.

Според източници, запознати със случващото се във ФИФА, домакинството на Световното първенство по футбол през 2010 година е било спечелено от Мароко. Вотът обаче е бил манипулиран, за да бъде избран ЮАР. Сеп Блатер пък беше гарантирал, че за пръв път в своята история световно първенство ще бъде проведено в Африка.

Ако всички тези скандали бъдат доказани, има сериозен риск гигантът Адидас да прекрати договора си със световната централа. Немската фирма вече обмисля оттеглянето си, въпреки, че е партньор на ФИФА от 45 години. МНого е вероятно делото срещу част от представителите на ФИФА да бъде гледано догодина.

Съдия по него ще бъде Реймънд Диъри, на 71 години, който е известен като един от най-опитните магистрати в разследването на организирани престъпления, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар