И след финала на "България търси талант", Дарина Павлова продължава да пали скандали

Още от самото начало на "България търси талант" Дарина Павлова предизвика чутовен скандал. Изявата на милионерката във формата разгневи зрителите, които скочиха срещу Слави Трифонов с въпроса коя е тя, че да дава оценки за таланти.

След вълната от негативни коментари в мрежата, Дарина Павлова реши да потуши народното недоволство, заявявайки че ще дари хонорара си в подкрепа на млади таланти. Тя обеща, че до края на предаването ще посочи един млад талант, при който ще отиде хонорара й. Това така и не се случи до края на формата.

Лъжата на Дарина Павлова разгневи зрителите. Те скочиха не само срещу вдовицата на Илия Павлов, но и срещу продуцента на"България търси талант". Разгневените потребители на мрежата питат Слави Трифонов на страницата на риалитито колко е платил на Дарина Павлова и кой взе хонорара й.

Зрителите са гневни на Трифонов, защото той допусна подобна лъжа и манипулация в ефир. Те настояват да разберат колко е прибрала милиардерката за изявата си в музикалното шоу и кой позволи тя да манипулира зрителите по този начин, пише ПИК.

[caption id="attachment_447977" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова разгневи зрителите на "България търси талант"[/caption]

Според слуховете, хонорарът, който Мадам Мулти е прибрала от Дългия, възлиза на 100 000 лева. Както вече стана ясно, тя настоявала да получи парите си на финала на предаването и да не чака и минута повече.

Тъй като документацията около взаимоотношенията на Слави Трифонов с бТВ все още не беше оформена, това стана причината за чутовен скандал между него и Мадам Мулти. Дарина Павлова избухна, настоявайки да получи парите си веднага.

Слави Трифонов я поканил във формата само от уважение към покойния й съпруг, на когото дължи успехите си днес. Слави Трифонов дори за миг не забравя, че е стигнал до тук благодарение на шефа на Мултигруп.

Дарина Павлова също не забравя този факт и успява добре да го материализира.